Onko sinulla ystäviä, jotka haluaisivat kokeilla tuotteitamme?

Vinkkaa ystäville Penny & Friendsistä ja GIRL:ITistä!
 

    • Tilaajana voi värvätä ystäviä. Saat ainutkertaisen värväyslinkin sähköpostitse. Kopioi linkki ja lähetä se ystävällesi sähköpostitse tai tekstiviestillä. Voit jakaa sen myös sosiaalisessa mediassa.

 

    • Linkkiä klikkaamalla ystävä pääsee kotisivullemme, jossa hän voi tilata tutustumisboksin hintaan 2,90 €. Sen arvo on 35 €! Meillä ei ole ostositoumuksia, ja tilaamista voi jatkaa haluamansa ajan.

 

    • Kun ystävä tilaa tutustumisboksin, se rekisteröityy automaattisesti sinun Stabenfeldt-asiakasnumerollesi.  Joka kerta kun värväät uuden asiakkaan, saat sähköpostitse nettikauppaamme 50 euron lahjakortin, jossa on henkilökohtainen koodi. Valitse mieleisesi tuotteet ja kirjat laajasta valikoimasta. Maksat vain 4,90 € postimaksun tilauksestasi. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

 

Värväystarjous on voimassa vain 31.5.2021 asti. Kukin tilaaja voi värvätä enintään viisi ystävää tuotetta kohti. Samassa taloudessa asuvia ei voi värvätä.

Jos et ole saanut ainutkertaista värväyslinkkiä tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluun: info@girlit.fi tai jasenpalvelu@pennyfriends.fi