Tilaus toistaiseksi

Saat ensin tutustumisboksin, minkä jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi. Boksien hinta on 21,90 €/boksi (arvo yli 30 €) + postikulut 5,90 €/boksi. Jokaisessa boksissa on hyvä lehti, mainio kirja ja hienoja tuotteita.

Boksit toimitetaan kätevästi suoraan kotiin 3–4 viikon välein. Halutessasi voit peruuttaa boksin helposti. Seuraava boksi
esitellään etukäteen lehdessä ja kotisivuilla. Sieltä löydät myös viimeisen peruutuspäivän.

Tilaajana olet mukana myös bonusohjelmassamme. Voit käyttää bonuksia nettikaupassamme.
Meillä ei ole ostositoumuksia. Tilaat bokseja vain niin kauan kuin haluat.

Korttimaksut

Voit maksaa tilauksesi VISA- tai Mastercard-maksukorteilla. Varmistamme kortin toimivuuden varaamalla 1 euron, joka palautetaan heti tai muutaman päivän sisällä.

Boksin hinta veloitetaan kortiltasi boksin toimituksen yhteydessä. Maksu on automaattinen eikä siitä koidu muita kuluja asiakkaalle. Tiedot salataan SSL-järjestelmällä, ja vain yhteistyökumppanimme NETS käsittelee kortin tietoja. Lisätietoja NETS-maksujärjestelmästä: nets.eu/fi/payments. Vastaat siitä, että tililläsi on katetta maksuun. Jos maksu ei onnistu, lähetämme sinulle laskun.

Nettikauppa

Maksat kortilla, ja  kokonaissumma varataan tililtäsi, kun lähetät tilauksen. Tilauksiin lisätään toimitusmaksu, joka on 4,90 euroa tilaukselta.

Toimitusaika on 1–2 viikkoa siitä, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tilaamasi tuote on loppunut varastosta, pidätämme oikeuden poistaa sen tilauksesta ja ilmoittaa asiasta sähköpostitse.

Kaupan peruminen

Sinulla on 14 vuorokauden pituinen kaupan peruutusoikeus alkaen siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteen.
Jos haluat palauttaa tilauksen tuotteet, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Muuta

Stabenfeldt varaa oikeuden hyväksyä boksien tilaukset ja nettikaupan ostokset. Jos et haluaa enää tilata bokseja, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos jokin boksin tuote tai lisäetutuote loppuu kesken, Stabenfeldt varaa oikeuden korvata sen toisella tuotteella. Varaamme myös oikeuden hinnanmuutoksiin.