Tilaukset

Saat ensimmäisen boksin hintaan 5,90 €. Ilmainen toimitus. Juuri nyt saat myös lisäedun!

Saat uuden boksin kotiin 3-4 viikon välein hintaan 27,80 € /boksi + toimituskulut 5,90 € (boksin arvo yli 40 €). Jokaisessa boksissa on hyvä lehti, mainio kirja ja hienoja tuotteita.

Tilaajana lapsi saa käyttöönsä ilmaiseksi myös sovelluksen.

Halutessasi voit peruuttaa boksin helposti omalla käyttäjätilillä. Esittelemme seuraavan boksin ja viimeisen peruutuspäivän lehdessä ja kotisivuilla.

Meillä ei ole ostositoumuksia.

Tilaajana olet mukana myös bonusohjelmassamme. Voit käyttää bonuksia nettikaupassamme.

Voit maksaa tilauksesi laskulla tai VISA- tai Mastercard-maksukorteilla. Voit vaihtaa maksutapaa omalla käyttäjätilillä.

Maksukortilla maksettaessa ensimmäisen boksin hinta veloitetaan heti kortiltasi, mutta seuraavien boksien hinta veloitetaan kortiltasi boksin toimituksen yhteydessä. Maksu on automaattinen, eikä siitä koidu muita kuluja asiakkaalle. Tiedot salataan SSL-järjestelmällä, ja vain yhteistyökumppanimme Nets käsittelee kortin tietoja. Vastaat siitä, että tililläsi on katetta maksuun. Jos maksu ei onnistu, lähetämme sinulle laskun.

Jos tuntuu siltä, että lapsella on liikaa lukemattomia kirjoja tai boksin tuotteet eivät miellytä, voit vaihtaa boksin kokoa ja sisältöä omalla käyttäjätilillä. Tarjolla on kaksi muuta vaihtoehtoa. Keskikokoisessa boksissa on hauska lehti ja mainio kirja, mutta ei tuotteita. Sen hinta on 21,80 € /boksi + toimituskulut 5,90 €). Pienessä boksissa on hauska lehti ja hienoja tuotteita, mutta ei kirjaa. 20,80 € /boksi + toimituskulut 5,90 €

Sinulla on 14 vuorokauden pituinen kaupan peruutusoikeus alkaen siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteen. Jos haluat palauttaa tilauksen tuotteet, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Stabenfeldt varaa oikeuden hyväksyä uudet tilaajat. Jos et haluaa enää tilata bokseja, voit lopettaa tilauksen omalla käyttäjätilillä. Jos jokin boksin tuote loppuu kesken, Stabenfeldt varaa oikeuden korvata sen toisella samanarvoisella tuotteella. Varaamme myös oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin.

 

Nettikauppa

Maksat ostokset VISA- tai Mastercard-maksukortilla, ja kokonaissumma varataan tililtäsi, kun lähetät tilauksen. Tilauksiin lisätään toimitusmaksu, joka on 5,90 euroa.

Toimitusaika on noin 3–4 päivää tilauksen tekemisestä. Jos tilaamasi tuote on loppunut varastosta, pidätämme oikeuden poistaa sen tilauksesta ja ilmoittaa asiasta sähköpostitse.

Sinulla on 14 vuorokauden pituinen kaupan peruutusoikeus alkaen siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteen. Jos haluat palauttaa tilauksen tuotteet, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Stabenfeldt varaa oikeuden hyväksyä nettikaupan uudet asiakkaat. Varaamme myös oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin.