Tilausehdot

Kestotilaus
Ensimmäinen boksisi on erityisen muhkea tutustumisboksi, jonka saat hintaan 0 €. Maksat vain postikulut 4,90 €. Sen jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi, ja saat uuden boksin kuukausittain hintaan 19,90 €/kuukausi (+ postikulut 4,90 €). Voit maksaa laskulla tai kortilla. Jos maksat kortilla, maksu veloitetaan automaattisesti joka kuukausi. Jos valitset laskun, se lähetetään sinulle. Et sitoudu mihinkään tilausjaksoihin.

3 kuukauden tilaus
Ensimmäinen boksisi on erityisen muhkea tutustumisboksi, jonka saat hintaan 0 € (+ postikulut 4,90 €). Sen jälkeen saat 3 boksia 3 kuukaudessa hintaan 18,90 €/kuukausi (+ postikulut 4,90 €). Maksat kortilla, ja maksu veloitetaan automaattisesti joka kuukausi. Kolmen kuukauden jakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti kestotilauksena, etkä sitoudu mihinkään tilausjaksoihin.

6 kuukauden tilaus
Ensimmäinen boksisi on erityisen muhkea tutustumisboksi, jonka saat hintaan 0 € (+ postikulut 4,90 €). Sen jälkeen saat 6 boksia 6 kuukaudessa hintaan 15,90 €/kuukausi (+ postikulut 4,90 €). Maksat kortilla, ja maksu veloitetaan automaattisesti joka kuukausi. Kuuden kuukauden jakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti kestotilauksena, etkä sitoudu mihinkään tilausjaksoihin.

Korttimaksu
Voit maksaa Visa- tai Mastercard-kortilla. Varmistamme kortin toimivuuden varaamalla 1 euron, joka palautetaan muutaman päivän sisällä. Sen jälkeen kortilta veloitetaan boksin hinta noin viisi päivää ennen boksin toimitusta. Maksu veloitetaan automaattisesti eikä siitä koidu ylimääräisiä kuluja asiakkaalle. Kaikki maksut salataan SSL-salauksella, ja vain yhteistyökumppanimme DIBS näkee kortin tiedot. Voit lukea lisää DIBS-maksujärjestelmästä osoitteesta www.dibspayment.com. Vastaat siitä, että tililläsi on riittävästi katetta maksuun. Jos veloitus ei onnistu, lähetämme sinulle laskun.

Palautusoikeus
Sinulla on aina 14 päivän palautusoikeus, kun olet saanut boksin.
Voit peruuttaa yksittäisiä bokseja. Se käy kotisivujen kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Jos jokin tuotteista loppuu, Stabenfeldt pidättää oikeuden korvata sen toisella.Stabenfeldt pidättää oikeuden tilauksen hyväksymiseen. Henkilötietojen käsittelystä on lisätietoa täällä. Huolehdimme boksisi kuljetuksesta ja tullimuodollisuuksista EU-säännösten mukaisesti.