Tilaukset

Saat ensimmäisen boksin ja lisäedun hintaan 2,90 € (sisältää toimituskulut). Sen jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi, ja saat uuden boksin 3–4 viikon välein hintaan 29,80 € (sisältää toimituskulut). Boksin arvo on yli 40 €.

Boksin tilaajana lapsi saa käyttöönsä myös interaktiivisen lehtisovelluksen.

Jokaisessa boksissa on hyvä lehti, mainio kirja ja hienoja tuotteita. Halutessasi voit peruuttaa boksin helposti omalla käyttäjätilillä. Esittelemme seuraavan boksin ja viimeisen peruutuspäivän lehdessä, sähköpostitse ja kotisivuilla.

Meillä ei ole ostositoumuksia. Tilaat bokseja vain niin kauan kuin haluat.

Tilaajana olet mukana myös bonusohjelmassamme. Voit käyttää bonuksia nettikaupassamme.

Voit maksaa tilauksesi laskulla tai VISA- tai Mastercard-maksukorteilla

Maksukortilla maksettaessa tutustumisboksin hinta veloitetaan heti kortiltasi, mutta seuraavien boksien hinta veloitetaan kortiltasi boksin toimituksen yhteydessä. Maksu on automaattinen, eikä siitä koidu muita kuluja asiakkaalle. Tiedot salataan SSL-järjestelmällä, ja vain yhteistyökumppanimme Nets käsittelee kortin tietoja. Vastaat siitä, että tililläsi on katetta maksuun. Jos maksu ei onnistu, lähetämme sinulle laskun.

Stabenfeldt tarjoaa suuren boksin vaihtoehtona pienen boksin, jossa on hauska lehti ja hienoja tuotteita (ei kirjaa). Hinta 22,80 €/boksi (sisältää toimituskulut).

Sinulla on 14 vuorokauden pituinen kaupan peruutusoikeus alkaen siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteen. Jos haluat palauttaa tilauksen tuotteet, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Stabenfeldt varaa oikeuden hyväksyä uudet tilaajat. Jos et haluaa enää tilata bokseja, voit lopettaa tilauksen omalla käyttäjätilillä. Jos jokin boksin tuote loppuu kesken, Stabenfeldt varaa oikeuden korvata sen toisella samanarvoisella tuotteella. Varaamme myös oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin.

 

Nettikauppa

Maksat ostokset VISA- tai Mastercard-maksukortilla, ja kokonaissumma varataan tililtäsi, kun lähetät tilauksen. Tilauksiin lisätään toimitusmaksu, joka on 4,90 euroa.

Toimitusaika on noin viikko tilauksen tekemisestä. Jos tilaamasi tuote on loppunut varastosta, pidätämme oikeuden poistaa sen tilauksesta ja ilmoittaa asiasta sähköpostitse.

Sinulla on 14 vuorokauden pituinen kaupan peruutusoikeus alkaen siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteen. Jos haluat palauttaa tilauksen tuotteet, ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Stabenfeldt varaa oikeuden hyväksyä nettikaupan uudet asiakkaat. Varaamme myös oikeuden mahdollisiin hinnanmuutoksiin.