Tilausehdot

Tilausehdot


Tilaus toistaiseksi

Saat muhkean tutustumisboksin hintaan 2,90 €, joka sisältää postikulut. Saat myös hienon lisäedun. Sen jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi, ja saat uuden boksin hintaan 19,90 €/boksi (+ postikulut 5,90 €). Et sitoudu mihinkään tilausjaksoihin, ja voit maksaa kortilla tai laskulla. Stabenfeldtin jokaisesta tuotteesta julkaistaan 12–15 boksia vuodessa. Voit peruuttaa boksin helposti kotisivuilla stabenfeldt.fi

 

6 boksin tilaus

Saat muhkean tutustumisboksin hintaan 2,90 €, joka sisältää postikulut. Saat myös hienon lisäedun. Tutustumisboksin jälkeen saat 6 boksia hintaan 17,90 €/boksi (+ postikulut 5,90 €). Säästät 2 euroa/boksi. Määräaikaisen tilausjakson päätyttyä tilaus jatkuu toistaiseksi, mutta säilytät alennuksen. Stabenfeldtin jokaisesta tuotteesta julkaistaan 12–15 boksia vuodessa. Maksat kortilla. Boksin hinta veloitetaan kortiltasi boksin toimituksen yhteydessä. Voit peruuttaa boksin helposti kotisivuilla stabenfeldt.fi

 

12 boksin tilaus

Saat muhkean tutustumisboksin hintaan 2,90 €, joka sisältää postikulut. Saat myös hienon lisäedun. Tutustumisboksin jälkeen saat 12 boksia hintaan 15,90 €/boksi (+ postikulut 5,90 €). Säästät 4 euroa/boksi. Määräaikaisen tilausjakson päätyttyä tilaus jatkuu toistaiseksi, mutta säilytät alennuksen. Stabenfeldtin jokaisesta tuotteesta julkaistaan 12–15 boksia vuodessa. Maksat kortilla. Boksin hinta veloitetaan kortiltasi boksin toimituksen yhteydessä. Voit peruuttaa boksin helposti kotisivuilla stabenfeldt.fi

 

Korttimaksut

Voit maksaa tilauksesi VISA- tai Mastercard-maksukorteilla. Varmistamme kortin toimivuuden varaamalla 1 euron, joka palautetaan heti tai muutaman päivän sisällä.

Boksin hinta veloitetaan kortiltasi boksin toimituksen yhteydessä. Maksu on automaattinen eikä siitä koidu muita kuluja asiakkaalle. Tiedot salataan SSL-järjestelmällä, ja vain yhteistyökumppanimme NETS käsittelee kortin tietoja. Lisätietoja NETS-maksujärjestelmästä: nets.eu/fi/payments. Vastaat siitä, että tililläsi on katetta maksuun. Jos maksu ei onnistu, lähetämme sinulle laskun.

 

Nettikauppa

Maksat kortilla, ja  kokonaissumma varataan tililtäsi, kun lähetät tilauksen. Tilauksiin lisätään toimitusmaksu, joka on 4,90 euroa tilaukselta.

Toimitusaika on 1–2 viikkoa siitä, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tilaamasi tuote on loppunut varastosta, pidätämme oikeuden poistaa sen tilauksesta ja ilmoittaa asiasta sähköpostitse.

 

Kaupan peruminen

Sinulla on 14 vuorokauden pituinen kaupan peruutusoikeus alkaen siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteen.
Jos haluat palauttaa tilauksen tuotteet, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

 

Muuta

Stabenfeldt varaa oikeuden hyväksyä boksien tilaukset ja nettikaupan ostokset. Voit peruuttaa tulossa olevan boksin helposti osoitteessa stabenfeldt.fi omalla käyttäjätililläsi. Jos et haluaa enää tilata bokseja, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos jokin boksin tuote tai lisäetutuote loppuu kesken, Stabenfeldt varaa oikeuden korvata sen toisella tuotteella. Varaamme myös oikeuden hinnanmuutoksiin.

X