fbpx

Tilausehdot

Tilaus toistaiseksi

Saat muhkean tutustumisboksin hintaan 2,90 €, joka sisältää postikulut. Lisäetuna saat hienon PUMA-laukun. Sen jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi, ja saat uuden boksin kuukausittain hintaan 19,90 €/kuukausi (+ postikulut 5,90 €). Et sitoudu mihinkään tilausjaksoihin, ja voit maksaa kortilla tai laskulla. Stabenfeldtin jokaisesta tuotteesta julkaistaan 12–15 boksia vuodessa.

 

6 boksin tilaus

Saat muhkean tutustumisboksin hintaan 2,90 €, joka sisältää postikulut. Lisäetuna saat hienon PUMA-laukun. Tutustumisboksin jälkeen saat 6 boksia hintaan 17,90 €/kuukausi (+ postikulut 5,90 €). Säästät 2 euroa/boksi. Määräaikaisen tilausjakson päätyttyä tilaus jatkuu toistaiseksi, mutta säilytät alennuksen. Maksat kortilla.

 

12 boksin tilaus

Saat muhkean tutustumisboksin hintaan 2,90 €, joka sisältää postikulut. Lisäetuna saat hienon PUMA-laukun. Tutustumisboksin jälkeen saat 12 boksia hintaan 15,90 €/kuukausi (+ postikulut 5,90 €). Säästät 4 euroa/boksi. Määräaikaisen tilausjakson päätyttyä tilaus jatkuu toistaiseksi, mutta säilytät alennuksen. Maksat kortilla.

 

Korttimaksut

Voit maksaa tilauksesi VISA- tai Mastercard-maksukorteilla. Varmistamme kortin toimivuuden varaamalla 1 euron, joka palautetaan heti tai muutaman päivän sisällä.

Boksin hinta veloitetaan kortilta noin viisi päivää ennen toimitusta. Maksu on automaattinen eikä siitä koidu muita kuluja asiakkaalle. Tiedot salataan SSL-järjestelmällä, ja vain yhteistyökumppanimme DIBS käsittelee kortin tietoja. Lisätietoja DIBS-maksujärjestelmästä: www.dibspayment.com.  Vastaat siitä, että tililläsi on katetta maksuun. Jos maksu ei onnistu, lähetämme sinulle laskun.

 

Nettikauppa

Maksat kortilla, ja  kokonaissumma varataan tililtäsi, kun lähetät tilauksen. Tilauksiin lisätään toimitusmaksu, joka on 4,90 euroa tilaukselta. Jos ostat yli 50 euron arvosta, saat ilmaisen toimituksen.

Toimitusaika on 1–2 viikkoa siitä, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tilaamasi tuote on loppunut varastosta, pidätämme oikeuden poistaa sen tilauksesta ja ilmoittaa asiasta sähköpostitse.

 

Kaupan peruminen

Sinulla on 14 vuorokauden pituinen kaupan peruutusoikeus alkaen siitä päivästä, jolloin vastaanotit tuotteen.
Jos haluat palauttaa tilauksen tuotteet, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

 

Muuta

Stabenfeldt varaa oikeuden hyväksyä boksien tilaukset ja nettikaupan ostokset. Voit peruuttaa tulossa olevan boksin helposti osoitteessa stabenfeldt.fi omalla käyttäjätililläsi. Jos et haluaa enää tilata bokseja, ota yhteyttä asiakaspalveluun. Jos jokin boksin tuote tai lisäetutuote loppuu kesken, Stabenfeldt varaa oikeuden korvata sen toisella tuotteella. Varaamme myös oikeuden hinnanmuutoksiin.

X