Lukuiloa lapsille vankalla kokemuksella. Stabenfeldt pähkinänkuoressa.

Stabenfeldt-kustantamon fiksut boksit tukevat eri-ikäisten lasten kielellistä kehitystä, luetun ymmärtämistä ja kognitiivisia taitoja. Saat kuukausittain boksissa valikoidun ja lapsen ikätasoon sopivan kirjan, mahtavan lehden ja hauskan, ajankohtaisen tavaran. Luovaa yhteistyötä.

Boksien sisältö on tarkkaan harkittu. Laadun takeena on pedagogien, kirjailijoiden, toimittajien ja graafisten suunnittelijoiden ammattitaitoinen yhteistyö. Lisäksi bokseista riittää hupia! Niiden suunnittelu lähtee lapsen mielenkiinnon kohteista. Se synnyttää ahaa-elämyksiä ja käynnistää luontevasti innostavan löytöretken lukemisen maailmaan. Tarjolla on lukemattomia elämyksiä.

Stabenfeldt-kustantamo on välittänyt lukuiloa ja tietoa sadoilletuhansille lapsille jo kolmenkymmenen vuoden ajan. Tahdomme tarjota lapsille hyvät eväät koulunkäyntiin, aikuisuuteen ja tulevaisuuteen. Saat halutessasi boksin kätevästi kotiin kannettuna joka kuukausi. Autamme sinua lapsen lukuinnostuksen herättämisessä ja sen ruokkimisessa säännöllisesti. Unohda siis stressi ja huoli ja nauti laatuajasta. Meillä kaikki ovat voittajia. Lapset sanovat: jippii!

Stabenfeldt AB
Yritystunnus SE 556377-8108

PL 876, 201 80 Malmö, Sverige
Ångbåtsbron 1A, 211 20 Malmö

Puh:
GIRL:IT: 0800 113 082
Penny & Friends: 0800 114 697
Sähköposti: info@stabenfeldt.com