Lapsen mahtava hevosboksi

Onko lapsesi kiinnostunut hevosista? Toivoisitko, että hän lukisi enemmän? Onko sinusta vaikea löytää sopivaa lukemista lapsille? Penny & Friends tarjoaa lapselle mieluisia hevoselämyksiä, jotka herättävät lukuintoa.

Penny & Friendsissä teemana ovat hevoset. Aihepiiri koskettaa sekä ratsastavia lapsia että niitä, jotka vain haaveilevat hevosista ja ratsastamisesta. Jokainen boksi sisältää kirjan, Penny & Friends -lehden sekä hauskoja, hevosaiheisia tavaroita. Olemme jakaneet kirjat kahteen lukutasoon: 7-10-vuotiaat saavat ykköstason ja 11-13-vuotiaat kakkostason kirjan. Tasolta toiselle voi vaihtaa milloin tahansa iästä riippumatta. Hevoslehtemme sisältää hevosjuttuja, lukijanovelleja, sarjakuvia, julisteita, pähkinöitä ja paljon muuta.

 Ainutlaatuinen
Lapsi saa valikoituja ja ikätasolleen sopivia kirjoja sekä innostavan lehden ja hauskoja tavaroita.

 Fiksu
Fiksu boksi ruokkii kielellistä ja kognitiivista kehitystä ja edistää luetun ymmärtämistä.

 Hauska
Lapsi saa lukemista, jonka parissa hän voi haaveilla ja oppia lisää mieliasioistaan. Lukuinto kasvaa ahaa-elämysten myötä.

  Kätevä
Sinä vanhempana saat lapsellesi laadukasta ja pedagogisesti mielekästä lukemista kätevästi kotiin kannettuna. Samalla säästät aikaa ja vaivaa.

 

 

 Tilaa tutustumisboksi 0 eurolla tänään,
niin saat hienon pehmohepan!
+ postikulut 4,90 €

Valitse mieleisesi tilaus.

Ensimmäinen boksisi on erityisen muhkea tutustumisboksi, jonka arvo on 60 euroa. Siihen sisältyy Pennyn & Tallikatin seikkailut -kirja (lukutaso 1) tai Menneisyyden kaiku -kirja (lukutaso 2), Penny & Friends -lehti, Hevosia ja muita söpöliinejä -kirja, tyynyliina, sukat, palkintoruusuke ja hieno pehmoheppa.

Penny & Friendsin kotisivut  |  Instagram@pennyfriends_fi  |  YouTube