Oletko jo asiakas?

Tutustumisboksi

Uutuus!

Tutustumisboksi 2,90 € (sis. postikulut)

Penny & Friends on hevosrakkaan lapsen oma boksi!

Penny & Friends tuo lapselle paljon hevosiloa ja lukuintoa.

Lukuinnon herättäminen ja ylläpitäminen on äärimmäisen tärkeää lapsen kehityksen kannalta. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että lukeminen on yhteydessä luetun ymmärtämiseen ja koulumenestykseen. Lue blogistamme, miksi lukuinnon herättäminen on niin tärkeää.

Kaikissa tilausbokseissa on oma teema. Jokaisessa boksissa on aina mahtava Penny & Friends -lehti, uniikki hevoskirja ja käytännöllisiä, hevosaiheisia tuotteita! Sosiaalisen median kanavillamme on lisää hevosuutisia, tietoa ja vinkkejä.

Toimittajillamme on vankka kokemus lastenlehtien ja -kirjallisuuden toimittamisesta. Laadukkaat tuotteemme ovat tarkoin valittuja.

Penny & Friendsin tilaus toistaiseksi maksaa 19,90 €/boksi + postikulut 5,90 €. Boksit saa näppärästi suoraan kotiin 3–4 viikon välein. Tilausta voi hallinnoida omalla käyttäjätilillä, jossa tulevan boksin voi myös peruuttaa. Tilaajana olet myös mukana bonusohjelmassamme. Voit käyttää bonuksia nettikaupassamme. Et sitoudu mihinkään tilausjaksoon ja voit maksaa kortilla tai laskulla.

Aiempia Penny & Friends -bokseja

Hevosunelmat

Lue lisää boksista

Aurinkoboksi

Lue lisää boksista

Tyytyväisiä asiakkaita

"Hannalta pääsi itku aina, kun olisi pitänyt tehdä läksyt. Mutta kiinnostus hevosiin ja helppolukuiset kirjat innostivat häntä aloittamaan lukemisen. Lopulta hän rohkaistui myös kertomaan lukihäiriöstään."

Angelica, Hannan äiti

”Tykkään Pennystä valtavasti! Muistan, kun sain ensimmäisen kirjani ja pääsin sen loppuun. Olin tosi iloinen.”

Hanna

”Elly saa todella paljon iloa Penny & Friendsistä! Hänestä on hauskaa lukea hevosista ja eläimistä, puuhailla ja tutkia vinkkejä ja ideoita. Hevosrakkaudesta on hyötyä sekä lukemisessa että koulussa!”

Paula, Ellyn äiti

”On tosi kiva avata Penny & Friendsin boksi ja katsoa, mitä siinä on. Tykkään eniten lehdestä mutta myös kirjoista ja tavaroista. Unelmoin omasta hepasta!”

Elly

X