Penny & Friends antaa lapselle lukuiloa ja innostaa häntä lukemaan ja oppimaan!

Elämme digiaikakautta. On yhä vaikeampaa kannustaa lasta lukemaan. Siksi onkin tärkeää tarjota mielekästä lukemista.

Penny & Friends -boksissa on hyvä lehti, mainio kirja ja hienoja tuotteita. Mieluinen aihe jo sinällään herättää lapsen mielenkiinnon, jolloin on helpompi kannustaa häntä lukemaan ja oppimaan. Siksi kunkin boksin sisältö on tarkoin valittu. Kun boksi tulee kotiin, on kuin olisi syntymäpäivä monta kertaa vuodessa! Boksissa on lukemista hevosista, eläimistä, ratsastamisesta, ystävyydestä, askartelusta, leipomisesta ja monesta muusta aiheesta.

Kun lapsi lukee säännöllisesti, hänen sanavarastonsa kasvaa, mikä puolestaan helpottaa koulutyötä. Kehityksen ja oppimisen myötä myös lapsen itsetunto paranee.

Stabenfeldtin blogissa kerrotaan, miksi on niin tärkeää innostaa lasta lukemaan.

Penny & Friends on myös Facebookissa ja Instagramissa.

Tilausehdot

Saat Penny & Friendsin tutustumisboksin edullisesti hintaan  4,90 €, joka sisältää postikulut. Saat lisäetuna pehmohepan,  kun vastaat 7 päivän kuluessa. Boksin kokonaisarvo on 56 €!

Sen jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi. Seuraavien Penny &  Friends -boksien hinta on 21,90 €/boksi (arvo yli 30 €) +  postikulut 5,90 €/boksi. Jokaisessa boksissa on hyvä lehti,  mainio kirja ja hienoja tuotteita.

Boksit toimitetaan kätevästi suoraan kotiin 3–4 viikon välein.
Halutessasi voit peruuttaa boksin helposti. Seuraava boksi  esitellään etukäteen lehdessä ja kotisivuilla. Sieltä löydät  myös viimeisen peruutuspäivän.

Tilaajana olet mukana myös bonusohjelmassamme. Voit  käyttää bonuksia nettikaupassamme.
Meillä ei ole ostositoumuksia. Tilaat bokseja vain niin  kauan kuin haluat.

Tyytyväisiä asiakkaita