Lukemista, inspiraatiota ja tyttövoimaa!

TILAA TUTUSTUMISBOKSI

Olen jo asiakas

Tutustumisboksi

Juuri nyt!

Tutustumisboksi 2,90 € (sis. postikulut)

GIRL:IT on lukemisesta, inspiraatiosta ja tyttövoimasta pitävän lapsen oma boksi!

GIRL:IT innostaa lasta lukemaan ja antaa lukuiloa. Lukeminen maittaa, kun aihepiiri kiinnostaa lasta.

Lukuinnon herättäminen ja ylläpitäminen on äärimmäisen tärkeää lapsen kehityksen kannalta. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että lukeminen on yhteydessä luetun ymmärtämiseen ja koulumenestykseen. Lue blogistamme, miksi lukuinnon herättäminen on niin tärkeää.

Kaikissa tilausbokseissa on oma teema. Jokaisessa boksissa on aina mahtava GIRL:IT-lehti, uniikki GIRL:IT-kirja ja kivoja tuotteita! Lisäksi sosiaalisen median kanavillamme on tähtiuutisia, tietoa ja vinkkejä.

Toimittajillamme on vankka kokemus lastenlehtien ja -kirjallisuuden toimittamisesta. Laadukkaat tuotteemme ovat tarkoin valittuja.

GIRLT:IT-tilaus toistaiseksi maksaa 19,90 €/boksi + postikulut 5,90 €. Boksit toimitetaan näppärästi suoraan kotiin 3–4 viikon välein. Voit hallinnoida tilausta omalla käyttäjätilillä, jossa tulevan boksin voi myös peruuttaa. Tilaajana olet myös mukana bonusohjelmassamme. Voit käyttää bonuksia nettikaupassamme. Et sitoudu mihinkään tilausjaksoon ja voit maksaa kortilla tai laskulla.

Aiempia GIRL:IT-bokseja

Tyytyväisiä asiakkaita

"Koko GIRL:IT-konsepti on mahtava! Se on ajassa mukana eri osa-alueineen. Suosittelen GIRL:ITiä muillekin vanhemmille. Se antaa mahdollisuuden herättää ja kehittää lapsen lukuintoa!"

Cecilia, Linnéan äiti

”GIRL:IT-kirjat ovat aina sekä hauskoja että jännittäviä! GIRL:IT-lehti on kiva, ja boksista saa hienoja tuotteita. Toivottavasti moni tyttö liittyy GIRL:ITiin!”

Linnéa

"GIRL:IT-boksi on aivan mahtava. Se innostaa Filippaa lukemaan ja puuhailemaan kavereiden kanssa. Se auttaa häntä myös kehittymään koulussa!"

Charlotte, Filippan äiti

"GIRL:IT-lehteä on aina kiva lukea, ja myös kirjat ovat hauskoja ja jänniä. Lisäksi bokseissa on siistejä yllätyksiä. Toivon, että kaikki kaverinikin olisivat mukana!”

Filippa, 9 vuotta

X