GIRL:IT antaa 100 % tyttövoimaa ja lukuiloa!

Ei ostositoumuksia
Boksin voi peruuttaa helposti
Lukuiloa jo yli 100 000 lapselle

GIRL:IT antaa 100 % tyttövoimaa ja lukuiloa!

GIRL:IT-boksissa on aina hyvä lehti, mainio kirja ja hienoja tuotteita. Mieluinen aihe jo sinällään lisää lapsen lukuintoa. Boksissa on lukemista tyttövoimasta, ystävyydestä, rakkaudesta, julkkiksista, terveydestä, askartelusta, kokkaamisesta ja monesta muusta aiheesta.

Stabenfeldtin blogissa kerrotaan, miksi on niin tärkeää innostaa lasta lukemaan.

GIRL:IT on myös Instagramissa.

Mitä vanhemmat sanovat GIRL:IT-bokseistamme?

“GIRL:IT-kuukausiboksi on taas täällä. Tällä kertaa paketissa oli mukana laiskiainen, Alisan suosikki. Ne on kuulema niin söpöjä, että joulupukin lahjalistalla oli sellainen jättikoossa. 😅 Lehden ja laiskiaisen lisäksi tuli tietysti luettavaa – sekä piirrettävää. 🤩Innostavaa luettavaa ensi viikolla 10 v. täyttävälle neidille.

Piirtelykirjassa opetellaan eri vaiheiden kautta piirtämään erilaisia kuvioita. Tästä boksista tykättiin taas kerran. 😍”

@egyptmeetsnordic

“Ella 8 v. on ollut innoissaan, kun sai osallistua tosi mieluisaan puuhaan. Nyt on sopivaa lukemista tokaluokkalaiselle. Kehittyy lukutaito mukavasti, ❤ iso selkeä teksti ja mielenkiintoiset aiheet 🥰 Näitä on itsekin mukava lukea neitille iltasaduksi. Pysyy oikealla rivillä ja näkee hyvin, vaikka jo hieman itseä väsyttäisi 😊 Erittäin hyödyllistä on myös kannustaa lasta lukemaan ääneen 🙂 Ella odottaa kovasti seuraavan kuukauden boksia.”

@tiskiharja83

“Oli aika kiva kun postilaatikkoon kilahti GIRL:ITn uusin lehti. 🤭 Lehdessä olikin meidän perheeseen sopiva tatuointeihin liittyvä juttu. Pieni laiskiaispehmolelu sai iloisen vastaanoton. Mukana oli myös kirja, jonka avulla opetellaan piirtämään erilaisia kuvia. Se oli hitti. 👌 Äidinkieli on paras lahja, jonka voi antaa lapselle. Lukemisen iloon siis kannattaa panostaa.”

@kiatamm

Miten tilaus toimii?

1.

Valitse lapselle sopiva boksi. Saat ensimmäisen boksin vain 5,90 eurolla, joka sisältää toimituskulut.

2.

Saat uuden boksin kotiin 3-4 viikon välein hintaan 28,80 € /boksi + toimituskulut 5,90 € (boksin arvo yli 40 €).

3.

Voit peruuttaa boksin omalla käyttäjätilillä. Et sitoudu mihinkään vähimmäisostoihin ja jatkat vain niin kauan kuin haluat.