Nuoren tytön oma boksi

Onko sinulla tytär? Toivoisitko, että lapsesi lukisi enemmän? Onko sinusta vaikea löytää sopivaa lukemista lapselle? GIRL:IT tarjoaa tyttöjä koskettavia lukuelämyksiä, jotka herättävät lukuintoa.

Boksi sisältää kirjan, GIRL:IT-lehden sekä hauskoja tavaroita. Me haluamme kasvattaa tyttöjen itseluottamusta, ja GIRL:IT-kirjoissa onkin usein vahvoja naishahmoja. Olemme jakaneet kirjat kahteen lukutasoon: 8−11-vuotiaat saavat ykköstason ja 12−14-vuotiaat kakkostason kirjan. Tasolta toiselle voi vaihtaa milloin tahansa iästä riippumatta. Oma GIRL:IT-lehtemme sisältää tietoa, novelleja, tähtijuttuja, leivonta- ja askarteluohjeita, mokia, visoja ja paljon muuta. Boksin tavarat voivat olla asusteita, askartelutarvikkeita tai muuta kivaa.

 Ainutlaatuinen
Lapsi saa valikoituja ja ikätasolleen sopivia kirjoja sekä innostavan lehden ja hauskoja tavaroita.

 Fiksu
Fiksu boksi ruokkii kielellistä ja kognitiivista kehitystä ja edistää luetun ymmärtämistä.

 Hauska
Lapsi saa lukemista, jonka parissa hän voi haaveilla ja oppia lisää mieliasioistaan. Lukuinto kasvaa ahaa-elämysten myötä.

  Kätevä
Sinä vanhempana saat lapsellesi laadukasta ja pedagogisesti mielekästä lukemista kätevästi kotiin kannettuna. Samalla säästät aikaa ja vaivaa.

 

 

Tilaa tutustumisboksi 0 eurolla tänään,
niin saat hienon repun!
+ postikulut 4,90 €

Valitse mieleisesi tilaus.

Ensimmäinen boksisi on erityisen suuri tutustumisboksi, jonka arvo on 70 euroa. Siihen sisältyy Ella ja YouTube-paniikki -kirja (lukutaso 1) tai Salatut saaret -kirja (lukutaso 2), GIRL:IT-lehti, Vlogikirja, kuulokkeet, penaali, Magic Stories -tarinanopat ja kiva reppu.

GIRL:IT-kotisivut  |  Instagram@girlitfi  |  YouTube