GIRL:IT antaa lapselle lukuiloa ja innostaa häntä lukemaan ja oppimaan!

Elämme digiaikakautta. On yhä vaikeampaa kannustaa lasta lukemaan. Siksi onkin tärkeää tarjota mielekästä lukemista.

GIRL:IT-boksissa on hyvä lehti, mainio kirja ja hienoja tuotteita. Mieluinen aihe jo sinällään herättää lapsen mielenkiinnon, jolloin on helpompi kannustaa häntä lukemaan ja oppimaan. Siksi kunkin boksin sisältö on tarkoin valittu. Kun boksi tulee kotiin, on kuin olisi syntymäpäivä monta kertaa vuodessa! Boksissa on lukemista tyttövoimasta, ystävyydestä, rakkaudesta, julkkiksista, terveydestä, askartelusta ja monesta muusta aiheesta.

Kun lapsi lukee säännöllisesti, hänen sanavarastonsa kasvaa, mikä puolestaan helpottaa koulutyötä. Kehityksen ja oppimisen myötä myös lapsen itsetunto paranee.

Tilausehdot

Saat GIRL:IT-tutustumisboksin edullisesti hintaan 2,90 €, joka sisältää postikulut. Boksin kokonaisarvo on 35 €!

Sen jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi. Seuraavien GIRL:ITboksien hinta on 21,90 €/boksi (arvo yli 30 €) + postikulut 5,90 €/boksi. Jokaisessa boksissa on hyvä lehti, mainio kirja ja hienoja tuotteita.

Boksit toimitetaan kätevästi suoraan kotiin 3–4 viikon välein. Halutessasi voit peruuttaa boksin helposti. Seuraava boksi esitellään etukäteen lehdessä ja kotisivuilla. Sieltä löydät myös viimeisen peruutuspäivän.

Tilaajana olet mukana myös bonusohjelmassamme. Voit käyttää bonuksia nettikaupassamme.
Meillä ei ole ostositoumuksia. Tilaat bokseja vain niin kauan kuin haluat.

Tyytyväisiä asiakkaita