Täydellinen lahja lapsille (6–14-vuotiaille)

Tialusboksi innostaa lasta lukemaan enemmän ja käyttämään vähemmän ruutuaikaa. Lukeminen maittaa, kun aihepiiri kiinnostaa!

Tämä lahja antaa lapselle iloa kauan. Lukuinnon herättäminen ja ylläpitäminen läpi elämän on äärimmäisen tärkeää lapsen kehityksen ja koulumenestyksen kannalta. Jokaisessa boksissa on lehti, kirja ja hauskoja tuotteita. Boksi toimitetaan lapselle 3–4 viikon välein. Sen sisältö on aihepiirin ja ikätason mukaista.

Tutustumisboksi maksaa postikuluineen vain 2,90 €, mutta se on arvoltaan yli 35 €!

Näin tilaat lahjan

VALITSE MIELEINEN BOKSI

Voit valita kahdesta eri boksista mieleisen aihepiirin perusteella. Tilaa Penny & Friends tai GIRL:IT.

ANNA TOIMITUSOSOITE

Kun maksat tilausta, valitse “Toimitus toiseen osoitteeseen/tilaus lahjaksi”. Siten boksi toimitetaan suoraan lapselle. Muista antaa lapsen ikä, jotta voimme lähettää oikean ikätason boksin.

TILAUS TOISTAISEKSI

Saat muhkean tutustumisboksin 2,90 eurolla, joka sisältää postimaksun. Sen jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi ja saat uuden boksin hintaan 19,90 €/boksi + postikulut 5,90 €. Boksit toimitetaan näppärästi suoraan kotiin 3–4 viikon välein. Voit hallinnoida tilausta omalla käyttäjätilillä, jossa tulevan boksin voi myös peruuttaa. Tilaajana olet myös mukana bonusohjelmassamme. Voit käyttää bonuksia nettikaupassamme. Et sitoudu mihinkään tilausjaksoon ja voit maksaa kortilla tai laskulla.

Valitse lahja lasta kiinnostavan aihepiirin mukaan

Penny & Friends on hevosia rakastavan lapsen mahtava boksi. Aiheena ovat hevoset, ratsastus, talli, seikkailut, mysteerit, koirat, kissat, askartelu, leipominen ja monet muut asiat.
Tarkoitettu 6–13-vuotiaille lapsille.

GIRL:IT on lukemisesta, inspiraatiosta ja tyttövoimasta pitävän lapsen oma boksi! Aiheena ovat ystävyys, terveys ja liikunta, rakkaus, elokuvat, musiikki, artistit, eläimet, seikkailut, mysteerit, reseptit ja monet muut asiat.
Tarkoitettu 7–14-vuotiaille lapsille.

X