Etsitkö täydellistä joululahjaa? Tulit oikeaan paikkaan!

Yhdessä boksissa pääosassa ovat hevoset, toisessa painottuu tyttövoima. Yhteistä Stabenfeldtin tuotteille on se, että ne lisäävät lukuiloa. Sillä puolestaan on lukuisia positiivisia vaikutuksia.

Nykyään lapset ja nuoret, samoin kuin aikuiset, viettävät päivittäin tunteja ruutujen ääressä. Se ei itsessään ole vain negatiivista, mutta tutkimusten mukaan esimerkiksi pitempien tekstien lukeminen vähenee koko ajan.

Lisääntynyt ruutuaika sisältää riskejä, kuten huonompi unenlaatu, suuremmat stressitasot, pienentynyt sanavarasto, heikompi itsetunto ja huonommat koulutulokset. Vakiintuneiden tapojen muuttaminen ei käy hetkessä. Miten päästä alkuun?

 

Boksi innostaa lukemaan ja oppimaan

Stabenfeldtin boksin tilaaminen on askel lukuinnon lisäämiseen. Olemme jo kolmen vuosikymmenen ajan innostaneet lapsia lukemaan ja oppimaan. Siinä olemme myös onnistuneet. Sadattuhannet lapset ja nuoret ovat tilanneet bokseja, ja niissä on eräs suuri etu.

Boksit käsittelevät lapsen mielestä kiinnostavia aiheita, ja sen myötä lapset innostuvat lukemisesta. Vanhemmat voivat myös olla rauhallisin mielin, sillä boksien sisältö sopii lapsen mielenkiinnon kohteisiin ja ikään.

Kaksi boksiamme:

  • Penny & Friendsissä pääosassa ovat hevoset, muut eläimet, ratsastus, ystävyys ja askartelu.
  • GIRL:IT-boksin aiheita ovat tyttövoima, ystävyys, ihastuminen, tähdet, terveys, puuhailu, reseptit ja monet muut asiat.

 

Täydellinen joululahja

Toimittajillamme on vankka kokemus lastenlehtien ja -kirjallisuuden toimittamisesta. Laadukkaat tuotteemme ovat tarkoin valittuja.

Tilaa tutustumisboksi hintaan 2,90 €, niin voit kokeilla tuotettamme ja pohtia, vastaako se tarpeitanne. Boksi on täydellinen joululahja, sillä paketti sisältää konkreettisia tuotteita, jotka ovat sekä opettavaisia että hauskoja.

Boksin tilaaminen on kuin panostamista tulevaisuuteen. Lapsi odottaa tulevaa boksia, ja hän kehittyy samaa tahtia kuin sivut kääntyvät ja tuotteita käytetään.

13.11.2020

Hvorfor hestebøker får barn (og deres foreldre) til å fortsette å lese

Hevoskirjoja lukevat lapset (ja heidän vanhempansa)

Varför hästböcker får barn (och deras föräldrar) att fortsätta läsa

Pidätkö sinäkin kesällä vapaata ääneen lukemisesta?

Ei ostositoumuksia
Boksin voi peruuttaa helposti
Lukuiloa jo yli 100 000 lapselle

Penny & Friends antaa 100 % hevos- ja lukuiloa!

GIRL:IT antaa 100 % tyttövoimaa ja lukuiloa!