GIRL:IT

YSTÄVYYS

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Ystävyys! Ystävänpäivänä muistetaan niin perhettä kuin kavereitakin. Me neuvomme, miten osoitat arvostusta. Lisäksi juttua eläinmaailman rakkaudesta. Sokerina pohjalla: Tove opettaa sinut leipomaan herkullisia laskiaispullia!
  • Pehmosukat: Suloiset sukat ihanaan talvikotoiluun!
  • Squishy-sydän: Squishy ja tarra yhdessä paketissa. Puristele stressi pois. Halkaisija: 5,5 cm.
  • Yllätys: Mikä ihme se voisi olla?

Saat yhden kirjan:

Evien taikakoru – Keijujen pesä – lukutaso startti
Jessica Ennis-Hill

Kuvittele, jos sinulla olisi taikakoru, jolla saisit loihdittua esiin minkä tahansa esineen… Em-mummon ja papan puutarhassa on tehty tuhoja. Evie on varma, ettei syyllinen ole Myla-koira. Taianomainen arvoitus on ratkaistava!

Toivomuspuu – lukutaso 1
Katherine Appelgate

Ystäväni kutsuvat minua Punaksi, ja sinäkin voit tehdä niin. Naapuruston ihmiset sanovat minua toivomuspuuksi. Siihen on syynsä, ja ne juontavat juurensa aikaan, jolloin olin vain pieni siemen suurine suunnitelmineen…

Luokseni tulee ihmisiä kaupungin joka puolelta. He koristelevat minut paperinpaloilla, räsyillä, langanpätkillä ja joskus jopa sukilla. Jokainen niistä merkitsee unelmaa, haavetta, kaipausta. Viskattu, ripustettu tai rusetille solmittu – kaikki ne ovat toiveita jostakin paremmasta.

Samettikettu lukutaso 2
Catherine Fisher

Orpotyttö Seren nauttii kesästä Franin kartanossa pelastettuaan Tomoksen taikaolentojen kynsistä. Syksy tuo kuitenkin tullessaan salaperäisen kotiopettajan, joka alkaa vaivihkaa erottaa Tomosta perheestään ja Serenistä. Kartanossa temmeltää vaarallisia olentoja, ja Seren kirjoittaa hädissään Vieterivarikselle. Saako Varis avunpyynnön ajoissa? Pääseekö Tomos pakoon taikaolentojen lumousta?

Samettikettu on itsenäinen jatko-osa suositulle Vieterivaris-kirjalle, joka on ilmestynyt aiemmin.

 

Viimeinen peruutuspäivä: 2.2.2023.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).