PENNY & FRIENDS

Varsat

SINULLE:

  • Penny & Friends -lehti: Varsat koikkelehtivat honteloilla koivillaan tässä lehdessä. Saat myös selville oman heppanimesi, rotusi ja värisi!
  • Palapeli: Saatko sata palaa kasaan?
  • Ovijuliste: Maailman suloisin varsa, julisteen koko 58 x 180 cm
  • Karbiinihaka: Nätti ja näppärä

Saat yhden kirjan:

Prinsessan ponit – lukutaso 1
Diana Kimpton
Kuninkaallinen talli on täynnä upeita ratsuja. Siellä prinsessa Ellie haluaisi olla päivät pitkät, mutta hovivelvollisuuksiin kuuluu kaikkea tylsää… kuten arvokkaan vilkutuksen harjoittelua! Onni kääntyy, kun uusi tallimestari ottaa Ellien mukaan tallitöihin. Ja sitten prinsessa yllättää tallin liepeiltä salaperäisen hiipparin!

Vauhtihirmu – lukutaso 2
Kiersi Burkhart & Amber Keyser
Ella odottaa innolla kesäleiriä hevosranchilla. Kuinka vaikeaa lännenratsastus muka voi olla?

Ellan leirihevonen Figure Eight on omapäinen, vauhdikas polle, ja ratsastushaaveet romuttuvat heti alkumetreillä. Kokenut ratsastaja Jordan voisi auttaa, mutta tyttö on sulkeutunut omiin oloihinsa. Onneksi Ella on yhtä omapäinen kuin leirihevosensa eikä ikinä anna periksi!

Peruutuksen määräaika on 14.4.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).