PENNY & FRIENDS

VARSAT

SINULLE:

  • PF-lehti: Varsat sulattavat sydämen! Lehti pursuaa ihania heppavauvoja ja tietoa niistä. Kuukauden rotuna on pilkullinen knabstrupinhevonen.
  • Kierrettävät värikynät: Saat kahdeksan värikynää, joista terä kierretään putken sisältä ulos. Niillä kelpaa värittää hevosia!
  • Piirustuskirja: Opit piirtämään vaihe vaiheelta koko hevosen. Kohta osaat piirtää niin korvan yksityiskohdat kuin täyttä laukkaa nelistävän pollenkin.

Saat yhden kirjan:

Ponileiri – Poppy & Prinssi – Lukutaso 1
Kelly McKain
Vihdoinkin pääsen ponileirille!

En tosin ole ratsastanut kuukauteen, koska putosin estekisoissa ja aloin pelätä. Toivottavasti uskallan nousta taas satulaan.
Lähde Poppyn mukaan Aurinkorinteen tallin ratsastusleirille. Saako Poppy pelkonsa suitsittua? Muutenhan koko leiri kuluu tallitöissä…

Ravurista ratsu – Lukutaso 2
Malin Eriksson
Mira saa oman hevosen! Julla-tamma on entinen ravuri, jota Mira alkaa opettaa. Helpommin sanottu kuin tehty. Miran ratsastuskoulukaverit väittävät, että ravurista ei kunnon ratsua saa. Lisäksi Miran äiti hommaa heidän tallilleen kilparatsastaja Saran ja hänen huippuponinsa. Miran pitää todistaa kaikille, että Julla on kuin onkin kelpo ratsu.

 

Viimeinen peruutuspäivä on 17.5.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).