GIRL:IT

UUTTA KOHTI

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Uutta kohti!  Startataan uusi vuosi käyntiin! Mitä sinä toivot vuodelta 2023? Ehkä jotain uutta haastetta! Lehdestä löydät monia hyviä ehdotuksia. Lue myös, miten saavutat unelmasi. Entä kuka on tulevan vuoden tähti? Täältä tullaan vuosi 2023!
  • Naksuttelukäärme: Taivuta, naksauta ja luo erilaisia muotoja naksuttelukäärmeellä.
  • Seinätarrat: Kaksi siistiä seinätarraa Koko: A4.
  • Rannekoru: Säkenöivä, joustava rannekoru, jossa on pieni riipus.

Saat yhden kirjan:

Evien taikakoru – lumottu koiranpentu – lukutaso startti
Jessica Ennis-Hill

Mitä jos sinulla olisi rannekoru, joka muuttaa lelut eläviksi?
Evie saa korun, joka tekee juuri niin! Kun lelukoira muuttuu oikeaksi koiranpennuksi, Evie tempautuu taianomaiseen seikkailuun. Mutta onko taiasta hyötyä vai harmia?

Puille puhuva tyttö lukutaso 1
Natasha Farrant

Puissa on taikaa. Usko pois.

Olivian paras ystävä on suuri tammi, joka on vaarassa. Hän lupaa pelastaa puuystävänsä ja päätyy puiden taikamaailmaan. Hänellä on seitsemän tuntia aikaa tavata seitsemän puuta ja kuulla niiden seitsemän tarinaa. Hän on metsän eläin, seikkailee vedenalaisessa metsässä ja joutuu kostonhimoisten puksipuiden vangiksi. Onnistuuko hän täyttämään lupauksensa ja pelastamaan rakkaan tammensa?

 

Nancy Parker – Etsivän päiväkirja lukutaso 2
Julia Lee

Nancy on saanut työpaikan rouva Brycen sisäkkönä. Se ei ole hänen unelmatyönsä, sillä mieluummin hän ratkaisisi rikoksia. Pian Nancy kuitenkin huomaa, että ihan hänen nenänsä edessä tapahtuu kummia asioita. Kuka hiiviskelee varastelemassa hopeaa ja koruja? Mikä on Keittäjän synkkä salaisuus? Ja mikä hurjinta, onko rouva Bryce sotkeutunut murhaan?

 

Viimeinen peruutuspäivä: 11.1.2023.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Tämä koskee myös Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita) tilausta.