GIRL:IT

Uusi vuosi

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet. Tervetuloa 2021! Mitä tiedät Robloxista? No, tämän lehden luettuasi vaikka mitä! Testissä arvuutellaan, millaisia uudenvuodenlupauksia julkkikset voisivat antaa. Lisäksi neuvotaan, miten tukan voi värjätä turvallisesti suoraväreillä.
  • Hiusdonitsi: Ihana donitsi piristää kampauksen!
  • Päiväkirja: Kiva päivis, jonka kannessa on suloinen laiskiainen.

Saat yhden kirjan:

Lottie Liptonin seikkailut – Lukutaso startti
Dan Metcalf
Lottie asuu eräässä maailman tunnetuimmista museoista. Kyseessä on Lontoon British Museum. Terävä tyttö ratkaisee siellä rikoksia!

Kirjassa on kaksi Lottien seikkailua. Tarinat sisältävät arvoituksia ja vihjeitä, joita voi ratkoa koko perheen voimin. Kirja sopii erinomaisesti nuorille salapoliiseille.

Alexia ja teatteripaniikki – Lukutaso 1
Linda Skugge
Alexia ja hänen bestiksensä Ella menevät teatterileirille. Se onkin pienoinen pettymys. Mitä sitten tehdään? Tietenkin pistetään oma näytös pystyyn!

Kirja on itsenäinen jatko-osa Linda Skuggen teokselle Ella ja YouTube-paniikki, joka voitti lastenkirjapalkinnon.

Salaisuuksia, juonia ja ompelukoneita – lukutaso 2
Katy Cannon
Gracella oli suuria suunnitelma täksi vuodeksi – piti napata päärooli koulunäytelmästä ja loistaa parrasvaloissa. Ompelukerho ei kuulunut ohjelmaan… Sinne hän kuitenkin päätyy, kun perhesalaisuus sotkee koko elämän. Grace ompelee näytelmän asuja, juonittelee napatakseen pääroolin ja ottaa yhteen koulun uuden pojan kanssa. Mikä sotku!

Kirja sisältää hauskoja ompeluohjeita.