PENNY & FRIENDS

UUSI HEVOSVUOSI

SINULLE: 

  • Penny & Friends -lehti: Uusi vuosi, uudet hevosjutut! Lempilehdessäsi puhutaan loimista, elämästä maalla ja monesta muusta hevosaiheesta!
  • Ristinolla: Kaksipuolinen peli iloksesi! Koko: 10 x 10 cm
  • Kumisuka: Sydämen muotoinen suka.
  • Yllätys: Shh, tämä on suuri salaisuus!


Saat yhden kirjan:

Näytön paikka – lukutaso 1
Malin Eriksson Sjögärd

Vihdoinkin joululoma ja leiri! Flora on niin odottanut sitä. Jokainen saa oman hoitohevosen ja pääsee ratsastamaan kaksi kertaa päivässä. Siitä tulee ihanaa. Leirillä Flora saa hoidettavakseen Grandessan, joka on vauhdikas kilpaponi. Flora ei meinaa uskoa sitä todeksi! Grandessa on kuitenkin vaikea ratsastaa. Mitä jos Flora ei pärjääkään sen kanssa? Floran itsetuntoa nakertavat epäilys ja pelko. Uskaltaako Flora antaa Grandessalle ja samalla itselleen tilaisuuden?

 

Astra – Lukutaso 2
Chris Platt

Lilyn äiti tähtäsi korkealle Astra-tamman kanssa matkaratsastuskilpailuissa. Unelmat särkyivät, kun he joutuivat onnettomuuteen. Nyt Lily haluaa toteuttaa äitinsä haaveet. On vain yksi iso ongelma – isä on antanut Lilylle elinikäisen ratsastuskiellon. Ja se koskee etenkin Astraa…

 

 Friends-kirja
Jos olet jo saanut kaikki Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat, saat Friends-kirjan:

Nancy Parker – Etsivän päiväkirja
Julia Lee
Nancy on saanut työpaikan rouva Brycen sisäkkönä. Se ei ole hänen unelmatyönsä, sillä mieluummin hän ratkaisisi rikoksia. Pian Nancy kuitenkin huomaa, että ihan hänen nenänsä edessä tapahtuu kummia asioita. Kuka hiiviskelee varastelemassa hopeaa ja koruja? Mikä on Keittäjän synkkä salaisuus? Ja mikä hurjinta, onko rouva Bryce sotkeutunut murhaan?

 

Viimeinen peruutuspäivä: 11.1.2023.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).