GIRL:IT

Unelmat

 

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Unelmat! Ihanat unelmat saavat liitelemään pilvissä. Yöllä nähdään unia, jotka voivat olla unelmia nekin. Lehdessä tulkitaan unia, sisustetaan unelmainen huone ja jutellaan yökyläilystä. Lisäksi saat lukea faktoja eläinten nukkumisesta.
  • Värityskirja: Rauhoitu tähän hetkeen ja väritä söpöjä karhuja.
  • Kynä: Kynälle on aina tarvetta. Voit vaikka värittää sillä värityskirjaasi! Minkä kynän saat?
  • Tyynyliina: Kaunis tyynyliina öistä unelmointia varten. Kumman tyynyliinan saat?

 

Saat yhden kirjan:

 

Evien taikakoru – Keijujen pesä – lukutaso startti
Jessica Ennis-Hill

Kuvittele, jos sinulla olisi taikakoru, jolla saisit loihdittua esiin minkä tahansa esineen… Mummon ja papan puutarhassa on tehty tuhoja, ja Evie on varma, ettei syyllinen ole Myla-koira. Taianomainen arvoitus on ratkaistava! Tarina on kolmas Evien seikkailuista kertova kirja, jonka on kirjoittanut brittiläinen urheilija Jessica Ennis-Hill.

 

Koiraa vailla – lukutaso 1
Jo Franklin
Becca ei halua mitään muuta maailmassa kuin oman koiran. Minkä tahansa koiran. Hän haluaa sitä erityisen kipeästi nyt, kun hänen paras ystävänsä Emily näyttää unohtaneen hänet ja äiti ja isä keskittyvät vain äidin vatsassa kasvavaan vauvaan. Yllättäen Beccan elämään ilmestyy Monty-koira. Se on ihana, iso ja leikkisä. Sopiiko niin raisu koira kuitenkaan Beccan perheeseen?

 

Samettikettu – lukutaso 2

Catherine Fisher
Orpotyttö Seren Rhys nauttii kesästä Franin kartanossa pelastettuaan Tomoksen taikaolentojen kynsistä. Syksy tuo kuitenkin tullessaan salaperäisen kotiopettajan, joka alkaa vaivihkaa erottaa Tomosta perheestään ja Serenistä. Kartanossa temmeltää vaarallisia olentoja, ja Seren kirjoittaa hädissään Vieterivarikselle. Saako Varis avunpyynnön ajoissa? Pääseekö Tomos pakoon taikaolentojen lumousta?

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 8.9.2021.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).