PENNY & FRIENDS

TYKKÄYS

SINULLE: 

  • Penny & Friends -lehti: Lehti tulvii rakkautta ja tykkäämistä. Kukapa ei karvakorvia rakastaisi?
  • Koristelukonfetit: Hienoja sydämiä ja hevosenkenkiä koristeluun! 60 kappaletta.
  • Ratsastushanskat: Hanskoissa on tarttumapinta kämmenpuolella.
  • Yllätys: Supersalainen yllätys!


Saat yhden kirjan:

Kuutamoratsastajat – Tulihevonen – lukutaso 1
Linda Chapman

Amara pääsee tallitöihin Kuutamotallille ja ihastuu palavasti mustaan Hehku-poniin. Siinä on jotain erityistä, aivan kuin se lukisi hänen ajatuksensa. Eräänä päivänä Hehku paljastaa Amaralle taikaa… Hehku on kuitenkin vaarassa. Pahat yöratsastajat haluavat riistää sen taikavoimat itselleen. Hehku tarvitsee Amaran apua, mutta voittaako hän pelkonsa ja on Hehkun arvoinen sydänratsastaja?

Kuutamoratsastajat-sarjan ensimmäinen osa!

Surullinen poni – lukutaso 2
Anna Sellberg

Kalle on Elsan mielestä kaamea rumilusponi! Ratsastajille se temppuilee, ja hoitajille se luimistelee korviaan. Silti Elsa ottaa sen hoitoponikseen. Kun kukaan muu ei suostu! Pian Elsa huomaa, että Kallessa on jotain eritystä. Mitähän sen menneisyydessä on tapahtunut ennen ratsastuskoululle tuloa? Elsa päättää selvittää arvoituksen…

Friends-kirja
Saat Friends-kirjan, jos olet jo kerännyt kaikki Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat.

Samettikettu
Catherine Fisher

Orpotyttö Seren nauttii kesästä Franin kartanossa pelastettuaan Tomoksen taikaolentojen kynsistä. Syksy tuo kuitenkin tullessaan salaperäisen kotiopettajan, joka alkaa vaivihkaa erottaa Tomosta perheestään ja Serenistä. Kartanossa temmeltää vaarallisia olentoja, ja Seren kirjoittaa hädissään Vieterivarikselle. Saako Varis avunpyynnön ajoissa? Pääseekö Tomos pakoon taikaolentojen lumousta?
Samettikettu on itsenäinen jatko-osa suositulle Vieterivaris-kirjalle, joka on ilmestynyt aiemmin.

 

Viimeinen peruutuspäivä: 2.2.2023.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).