GIRL:IT

TUNNELMIA

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: TUNNELMIA! Syksy on parasta aikaa rentoon tunnelmointiin. Kutsu kaverit kotoisaan illanviettoon: leipokaa, askarrelkaa, katsokaa leffoja ja jutelkaa syvällisiä! Pohtikaa vaikka, milloin saa valehdella ja millaisia seurauksia valheilla voi olla. Annamme parhaat vinkit tunnelmointiin!
  • Pehmolelu: Uhanalainen Vuorigorilla. Kerää kaikki!
  • Hiusklipsi: Trendikäs kullanvärinen metallinen hiusklipsi.
  • Yllätys: Jotain kivaa, mutta mitä? Se selviää, kun avaat boksin!

 Saat yhden kirjan: 

Prinsessa Teräväpää ja haltijatarnörtit – lukutaso startti
Babette Cole

Prinsessa Teräväpään haltijatarkummi Doris tarvitsee apua. Satumaan haltijatarkummit ovat menettämässä työnsä, sillä haltijatarnörtit ovat syrjäyttäneet heidät. Kummeilla on tarjolla vain kolme hyvää toivetta, kun taas nörttien kotisivuilta voi ostaa niin paljon toiveita kuin haluaa – olivat ne sitten hyviä tai pahoja. Mitä siitäkin seuraa?

 Seuraava taso! – Tassuturnaus – lukutaso 1
Tom Nicoll

Ystävykset Flo ja Max ovat joutuneet peliin, jossa eläinhahmot taistelevat areenoilla. Voittoon tarvitaan tiimi, joten heidän on hankittava omat ottelijat. Valmentaminen vaatii luovuutta, jos tahtoo voittaa… Onko lopputuloksena voitto vai leikin loppu?

 

Luokkaretki – lukutaso 2
Tom Ellen & Lucy Ivison

Luokkaretki Ranskan Alpeille! Hiireksi kutsuttu tyttö lähtee reissuun ristiriitaisissa tunnelmissa. Takana on raskas pettymys ja valhe. Jack puolestaan haluaisi oppia juttelemaan rennosti tyttöjen kanssa. Poikaporukan kesken on lyöty vetoa ensisuudelmasta, ja se pelottaa. Alpeilla nuoret kohtaavat, ja sitten sinne saapuu myös ihan Jackin näköinen poptähti. Soppa on valmis hämmennettäväksi!

 

Peruutuksen määräaika on 7.9.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).