PENNY & FRIENDS

TALLIKIVAA

SINULLE:

  •  PF-lehti: Talli on maailman paras paikka! Tallijuttujen lisäksi katrillia ja lännenratsastusta. Kuukauden rotuna säihkyy quarterhevonen!
  • Pyörän satulansuoja: Vettä hylkivä satulansuoja. Tietenkin heppakuvalla!
  • Harjalenkit:100 värikästä kumilenksua.
  • Heppapesusieni: Kiva pesusieni hevoselle tai sinulle!

Saat yhden kirjan:

Jojotytön lempihevonen – lukutaso 1
Nancy Belgue

Casey hoitaa naapurien lemmikkejä ansaitakseen rahaa. Hän haluaa ostaa lempihevosensa Salaman! Ja hänellä on kiire, sillä tallinomistaja myy pian kaikki hevoset. Sitten naapuriin muuttaa outo nainen. Hän tarjoaa sievoisen voittosumman sille, joka tekee hienoimmat jojotemput. Mutta miten se auttaa Caseya, joka kärsii esiintymiskammosta? Ehkä tarvitaan ripaus taikuutta…

 

Rohkeuden kesä – lukutaso 2
Kiersi Burkhart & Amber J. Keyser

Paley uppoutuu tietokonepelin maailmaan. Vanhemmat saavat sisällä nyhjöttämisestä tarpeekseen ja lähettävät Paleyn kesäksi hevostilalle. Siellä nuoret eivät saa käyttää mitään vempaimia. Paley saa vastuulleen Prince-hevosen. Hevosen luottamuksen voittaa vain, jos luottaa ensin itseensä. Mutta kuinka se onnistuu, jos aina epäonnistuu myös ihmisten kanssa?

Peruutuksen määräaika on 7.9.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).