GIRL:IT

Taikaa

SINULLE:

  •  GIRL:IT-lehti: TAIKAA! Millaista on taikurin työ? Se selviää tästä. lehdestä, kun nuori taikuri kertoo taikomisesta. Testaa, millainen taikuri sinä itse olisit. Juttuja maagisista olennoista, ja lisäksi tärkeää tietoa lähdekritiikistä. Se tarkoittaa sitä, miten osaat erottaa totuuden ja tarun lukemistasi ja kuulemistasi asioista. Maagisen upeita lukuhetkiä!
  • Sormikkaat: Lämmittävät ihanasti käsiäsi. Mitähän kissa ja lintu tuumaavat? Sopivat puhelimen käyttöön.
  • Taskupeili: Näppärä peili, jota koristaa maaginen yksisarvinen.
  • Yllätys: Salaista yllätystä ei paljastetakaan! Mikä ihme se voi olla?

 Saat yhden kirjan:

Hirviövahti Nelly – Lukutaso startti
Kes Gray
Nelly ei pelkää hirviöitä. Hän on hirviöiden lastenvahti!

Oletko joskus leikkinyt kuusijalkaisen goirun kanssa? Tai paistanut lettuja limaisen, oranssin Kiemurin kanssa? Aina, kun Nelly soittaa hirviöiden ovikelloa, hän on valmis uusiin haasteisiin. Tule mukaan hirviövahdin huimiin seikkailuihin!

Supersalaiset superagentit – lukutasot 1 ja 2
Max Mason
Maddie on tottunut siihen, ettei kukaan noteeraa häntä: eivät hänen vanhempansa (jotka ovat kadonneet), eivät ystävät (joita ei ole) eivätkä edes tiedekilpailun tuomarit (jotka kehuvat häntä vain säälistä). Siksi Maddie on vähällä lentää selälleen, kun arvoituksellinen Värvääjä tarjoaa hänelle mahdollisuutta liittyä salaiseen järjestöön. Pian selviää, että kyseessä on itse asiassa maailman salaisin järjestö, illuminaattien salaseura. Sen päämääränä on suojella ihmiskuntaa sitä uhkaavilta vaaroilta ja huolehtia siitä, että maapallolla kaikki on hyvin. Pärjääkö Maddie heidän joukossaan?

Uppoudu supersalaisten superagenttien maailmaan, joka on täynnä erikoisia vekottimia, salaisia koodeja ja ihmeellisiä seikkailuja!

 

Viimeinen peruutuspäivä on 27.10.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).