GIRL:IT

TÄHDET

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Tähdet! Uusi vuosi tulee! Me päätämme vanhan vuoden ja aloitamme uuden tähtisäihkeessä! Idolit ovat ihania, ja heitä olisi hauska tavata. Teimme jutun faneista, joiden unelma toteutui. Lisäksi ihmetellään joidenkin julkkisten kummia vaatimuksia ja luksustapoja. Lehdessä on myös söpöjä eläimiä, tähtijulisteita ja Toven herkullisia reseptejä. Hyviä uuden vuoden lukuhetkiä!
  • Sukat: Ilotulitussukat tekevät arjestakin juhlaa!
  • Hiuspinni: Säihkyvä metallipinni viimeistelee kampauksen!
  • Yllätys! Salainen uudenvuoden yllätys!

Saat yhden kirjan: 

Kerhotalon salaisuus – lukutaso startti
Erica McGann
Cass, Lex ja Nicholas ovat Kuplakadun jengi. He tutkivat rikoksia, ratkaisevat arvoituksia ja etsivät jännittäviä seikkailuja. He myös rakentavat upean, salaisen kerhotalon. Pian he kuitenkin huomaavat, että siellä käy tunkeilija. Kun jengi on poissa, herkkuja katoaa ja tavaroita siirtyy. Kuplakadun jengi alkaa selvittää kerhotalon salaisuutta.

Seuraava taso – Viimeinen selviytyjä – lukutaso 1
Tom Nicoll
Ystävykset Flo ja Max ovat jumissa pelissä. Heidän on pakko päästä seuraavalle tasolle! 
Flo ja Max ovat päätyneet taistelupeliin. Voittaakseen heidän pitäisi raivata tieltään kaikki muut pelaajat. Joukossa on tuttujakin, mutta keneen voi  luottaa? Aika käy vähiin, ja pelialue kutistuu kutistumistaan… Pystyykö Flon ja Maxin tiimi puhaltamaan yhteen hiileen, vai onko heidän pelinsä pelattu?

Lentoonlähtö – lukutaso 2
Lucy Christopher
Harmaana talviaamuna isä sairastuu, ja hänet viedään sairaalaan. Siellä tapaan pörrötukkaisen ja palavasilmäisen Harryn. Katsomme sairaalan ikkunasta järvellä uiskentelevaa joutsenta. Se on apea eikä osaa lähteä etsimään parveaan. Jos pystymme auttamaan sitä, ehkä kaikki muukin järjestyy… Ehkä sitten aurinko taas paistaa minullekin.

 

Viimeinen peruutuspäivä on 15.12.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).