PENNY & FRIENDS

Tähdet

SINULLE:

  • Penny & Friends -lehti: Hevosmaailma vilisee tähtiä, jotka ovat lehdessä valokeilassa. Oletko koskaan käynyt alpakkatilalla? Nyt mennään sinnekin!
  • Puhelimen pidike: Kiinnitä pidike puhelimeen! Korkeus: 8,7 cm.
  • Laukkutagi: Tunnista oma laukkusi helposti.
  • Passikotelo: Passikotelo kertoo kaikille lempieläimesi!

Saat yhden kirjan:

Meidän jengi – lukutaso 1
Andrea Wandel

Haflingerien jengi tekee parhaansa, jotta kaikki sujuisi ratsutilalla jouhevasti. Hetken näyttää siltä, että hevosten yölliset karkumatkat ovat taakse jäänyttä elämää, mutta sitten haflingerit kuulevat metsästä salaperäistä uikutusta. Joku voi olla vaarassa! Hätä ei lue lakia, ja neuvokkaat hevoset päättävät karata jälleen kerran tutkiakseen asiaa.

Kavionjäljet rantahiekassa – lukutaso 2
Pamela Kavanagh

Ceri viettää kesälomaansa kalastajakylässä. Eräänä aamuna hän löytää rantahiekasta kavionjäljet, jotka johtavat suoraan tyrskyävään mereen. Ainuttakaan hevosta ei kuitenkaan näy mailla halmeilla. Kylän rauha peittää alleen ikiaikaisen, synkän salaisuuden…

—————————————-

 Friends-kirja
Jos olet jo kerännyt kaikki Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat, saat Friends-kirjan:

Välähdys
Ann Coburn

Tarina kahdesta maailmasta ja kahdesta rohkeasta tytöstä!

Ellie ja hänen veljensä Danny uneksivat fantasiamaailmasta, jossa on lohikäärmeitä ja rohkeita sankareita. Samaan aikaan taikamaailmassa Argent-tyttö lähtee pelastamaan siepattua lohikäärmeen poikasta. Oikean ja taikamaailman rajat hämärtyvät…

 

Viimeinen peruutuspäivä on 27.6.2023.

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi.
Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi. Se on tilauksesi perusteella Suuri boksi, Pieni boksi (ilman kirjaa) tai Keskikokoinen boksi (ilman tuotteita).