GIRL:IT

SYYSIHANUUS

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Syysihanuus! Kesän ja joulun välinen aika on ihanaa! Siitä kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Testaa, mikä halloween-asu sinulle sopii, ja tsekkaa mukavat syysvaatteet. Lue uusista kivoista peleistä ja sovelluksista. Tiesitkö, että GIRL:ITillä on oma sovellus? Ammenna vinkeistämme valoa pimeyteen!
  • Ovijuliste: Ripusta Shawn Mendes oveen!
  • Avaimenperä: Pörröinen avaimenperä upeissa syysväreissä!
  • Kenkäkoristeet: Kiinnitä kenkiisi hauskat pienet heijastavat koristeet, niin näyt paremmin syyspimeällä. Irrota koriste taustasta ja paina kiinni kenkään. Helppoa!

 

Saat yhden kirjan:

Lottie Lipton seikkailut – Kairo-kissan kirous – lukutaso Startti

Dan Metcalf
Lontoossa British Museumissa tapahtuu merkillisiä asioita. Onneksi museossa asuu salapoliisi Lottie Lipton! Ensin arvokas kissapatsas katoaa, ja sitten joku murtautuu museoon… Pystyykö Lottie apureineen seuraamaan vihjeitä ja ratkaisemaan arvoitukset, ennen kuin on liian myöhäistä?

Pst! Kirja sisältää kaksi tarinaa!


Kenties kettu – lukutaso 1

Kathi Appelfelt & Alison McGhee
Jules palvoo isosiskoaan Sylvietä. Sylvie on kaunis kuin heidän edesmennyt äitinsä. Sylvie tekee hienoimmat lumiperheet. Sylvie juoksee nopeammin kuin kukaan muu.

Ja hetkessä Sylvie katoaa Julesin elämästä. Metsässä syntyy kettu, joka on jotain enemmän. Kettutyttö tuntee kaipuuta ihmistyttöä kohtaan. Jotkin asiat ovat jääneet kesken. Ketun on löydettävä Jules…


Elävät taulut– lukutaso 2

Alexander Vance
Taulujen kankaan takana on valtava maailma. Siellä eletään, synnytään ja kuollaan.

Claudia rakastaa taidetta. Eräänä päivänä tauluun ilmestyy sinsilmäinen poika, joka rukoilee häntä pelastamaan itsensä. Poika nimeltä Pim on ollut vangittuna maalattuun maailmaan vuosisatojen ajan.

Maagisen voiteen avulla Claudia siirtyy kankaan läpi hurjaan maailmaan, missä taideteokset elävät. Onko edes ystävyys totta rajan toisella puolella? Claudia pelkää, että hänenkin kohtalokseen koituu vankeus taulujen maailmassa…

 

Viimeinen peruutuspäivä: 29.9.2022

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Tämä koskee myös Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita) tilausta.