PENNY & FRIENDS

SYKSY

SINULLE:

  •  PF-lehti: Syksy on jo pitkällä, ja lehdessä puhutaan, miten tallilla viihdytään, sukelletaan harjapakin sisälle ja tehdään hienoja syysaskarteluja.
  • Sormikkaat: Ihanat heppasormikkaat toimivat myös puhelimen näytöllä.
  • Kirjanmerkki: Kullanhohtoinen heppakirjanmerkki lukuhetkien päätteeksi!

Saat yhden kirjan:

Junon varsa – lukutaso 1
Amanda Wills
Heppahullun Leahin lomasuunnitelmat romahtavat, sillä hänet lähetetään koko kesäksi kummitädin luo maalle. Loma näyttää valoisammalta, kun Leah saa hoitoponikseen pienen Juno-tamman. Kesä onkin yhtäkkiä täynnä arvoituksia. Kuka on Junon yllätysvarsan isä? Ja onnistuuko Leah pelastamaan Junon ja varsan pulasta?

Haflingerjengi – lukutaso 2
Juli kauhistuu kuullessaan äitinsä uusimman päähänpiston: heidän kotonaan Sonnenhofin tilalla aletaan järjestää ratsastusleirejä. Eihän heillä ole edes kunnollisia ratsuja! Äiti ratkaisee ongelman hankkimalla viisi raisua haflingeria, jotka osoittautuvat maanvaivoiksi. Hevosjengin hurjastelun lisäksi pulmia aiheuttavat pari omalaatuista leiriläistä, joista toinen havittelee Julin angloarabia ja toinen vihaa hevosia. Tyssääkö Sonnenhofin taru ratsastusleiripaikkana jo ensi yritykseen?

Viimeinen peruutuspäivä on 27.10.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).