PENNY & FRIENDS

SYKSY

SINULLE :

  • PF-lehti: Syksy on saapunut, ja siitä on otettava kaikki irti! Seuraava lehti on täynnä syksyistä heppatunnelmaa, ja sen tähtenä loistaa shirehevonen.
  • Ovijuliste:Upea jättijuliste, koko 180 x 58 cm.
  • Jumppapussi: Ihana heppapussi tallille tai jumppatunnille.
  • Yllätys: Supersalainen ylläri sinulle.


Saat yhden kirjan:

Lainaponit – lukutaso 1
Malin Stehn

Niin epistä! Stinan isosisko saa käydä kavereiden kanssa maastossa. Ilman aikuisia! Stinalle vain ei lupaa heltiä. Viikko menee pilalle lopullisesti, kun ratsastustunti perutaan. Mutta hätä keinot keksii! Mitä jos Stina ja hänen paras kaverinsa ”lainaisivat” ponit pienelle metsäretkelle? Eihän siitä voi seurata mitään kauheaa?

#Hevostyttö – lukutaso 2
Carrie Seim

Wills on hevostyttö henkeen ja vereen. Ja vihdoinkin hän on päässyt ratsastuskouluun! Jättiläishevonen Clyde valloittaa hänen sydämensä, mutta kaksijalkaisiin tallikavereihin ei ole helppo tutustua. Harmeja aiheuttaa Amara, #Hevostyttöjen kuningatar, joka ei ulkopuolisia kaipaa seuran edustusjoukkueeseen! Tuntematon ystävä haluaa tsempata Willsiä ja lähettää hänelle arvoituksellisia runoviestejä. Laukkaa mukaan hevostyttöjen maailmaan!

 

Friends-kirja
Jos olet jo kerännyt kaikki lukutason 2 kirjat, saat Friends-kirjan.
Elävät taulut
Alexander Vance

Taulujen kankaan takana on valtava maailma. Siellä eletään, synnytään ja kuollaan.

Claudia rakastaa taidetta. Eräänä päivänä tauluun ilmestyy sinsilmäinen poika, joka rukoilee häntä pelastamaan itsensä. Poika nimeltä Pim on ollut vangittuna maalattuun maailmaan vuosisatojen ajan. Maagisen voiteen avulla Claudia siirtyy kankaan läpi hurjaan maailmaan, missä taideteokset elävät. Onko edes ystävyys totta rajan toisella puolella? Claudia pelkää, että hänenkin kohtalokseen koituu vankeus taulujen maailmassa…

 

Viimeinen peruutuspäivä: 29.9.2022

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Tämä koskee myös Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita) tilausta.