GIRL:IT

SINÄ ITSE

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: SINÄ ITSE. Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen vaikuttaa itsestäänselvältä, mutta juuri se usein unohtuu. Sinä olet oman elämäsi tähti. Se on ensi numeron tärkein asia. Opit myös rentoutumaan, saat lukea tähtijutun Zendayasta ja ihastella suloista laiskiaista..
  • Bandana: Hieno painatus, upeat värit!
  • 3D-tarrat: Liimaa tarroja vihkoihin, kirjoihin ja koristeeksi mihin vain!
  • Yllätys: Vähän ekstraa ja salaista sinulle!

Saat yhden kirjan:

Hirviövahti Nelly – lukutaso startti
Kes Gray

Nelly ei pelkää hirviöitä. Hän on hirviöiden lastenvahti!
Oletko joskus leikkinyt kuusijalkaisen goirun kanssa? Tai paistanut lettuja limaisen, oranssin Kiemurin kanssa? Aina, kun Nelly soittaa hirviöiden ovikelloa, hän on valmis uusiin haasteisiin. Tule mukaan hirviövahdin huimiin seikkailuihin!

Uninoita – lukutaso 1
Allan Stratton

On kahdestoista vuosi Suuren pelon aikakaudella. Uninoita havittelee prinsessa Olivian sydäntä korvaukseksi loitsusta, jonka hän teki kuningattarelle ja kuninkaalle vuosia sitten. Yksikään lapsi ei ole turvassa. Olivian mielestä on muutoksen aika! Prinsessa lähtee luotettavan hiiriystävänsä Penelopen ja maalaispoika Milon kanssa seikkailulle, jonka tarkoituksena on nujertaa Uninoidan mahti ja tehdä loppu painajaisista.

 

Kaksoset– lukutaso 2
Sonya Mukherjee

Siamilaiset kaksoset Clara ja Hailey ovat eläneet koko ikänsä samassa pikkukaupungissa. Siellä kaikki tietävät heidät, eikä heitä tuijoteta.
Nyt lukio on päättymässä. Suojeleva äiti haluaa pitää tytöt siipiensä suojissa, mutta entä tyttöjen omat toiveet? Tähtitiede kiinnostaa Claraa, kun taas Hailey unelmoi taideopinnoista. Voivatko tytöt toteuttaa mitään haaveitaan, kun sisko on aina mukana – mihin ikinä menikään?

 

Viimeinen peruutuspäivä: 24.10.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Tämä koskee myös Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita) tilausta.