GIRL:IT

ROHKEUS

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: ROHKEUS Rohkeat ihmiset muuttavat maailmaa! He innostavat muitakin. Mitä sinä haluaisit muuttaa, jos voisit? Joskus tarvitsee vain vähän kannustusta, jotta uskaltaa haastaa itsensä ja tehdä muutoksen. Juttua myös hauskoista ennätyksistä ja rohkeista julkkiksista, jotka uskaltavat erottua joukosta, oli kyse sitten t yylistä tai mielipiteistä. Lisäksi kerrotaan rohkeista eläimistä!
  • Kännykkäpussi: Laita kännykkäpussi käsivarteen, kun urheilet.
  • Säihkyvä kynä: Kirjoita omat rohkeat tekosi ylös säihkyvällä kynällä.
  • Magneettiarkki: Tee omia magneetteja! Piirrä, väritä ja leikkaa irti.

 Saat yhden kirjan:

Salainen lohikäärme – lukutaso startti
Moa Mansén
– Minä toivon… Siri kuiskaa. Mutta miksi toivoa jotain, mitä ei voi tapahtua? Samassa kuuluu ääni. Plop!
Se tuli hänen selkänsä takaa. Töms! Hän kääntyy, räpäyttää silmiään, mutta
siinä se on. Lohikäärme.

Siri rakastaa eläimiä enemmän kuin mitään. Oma lemmikki olisi ihana! Mutta Teo-veli on allerginen, eikä äiti suostu ottamaan kotiin mitään eläintä. Vanhaa satukirjaa lukiessaan Siri lausuu toiveen. Ja samassa jostain putkahtaa lohikäärme. Voiko se olla totta?

Emily Sparkes ja kilpailukatastrofi – lukutaso 1
Ruth Fitzgerald
Emilyn äiti päätyy vahingossa TV-kilpailuun, jossa etsitään maailman parasta äitiä. Mikä järkytys! Emilyn äiti on kaikkea muuta kuin kodinhengetär. Eihän hän edes osaa leipoa. Kumisaappaissa lampsivan ekoäidin ulkonäkö kaipaa enemmän kuin pientä fiksausta ennen TV-esiintymistä! Tilanne vaatii Emilyn luovuudenpuuskaa…

Tubettajan tulikoe – lukutaso 2
Anna Mainwaring

Tulip on tunnettu meikkivideoistaan. Hänellä on erikoinen äiti, jonka mielestä koko perheen voi valjastaa sosiaalisen median bisneksiin. Tulipille tarjoutuu tilaisuus paeta hulluja kotiolojaan, kun hänet haastetaan mukaan television selviytymisohjelmaan. Kaikki olettavat Tulipin putoavan kisasta ensimmäisenä. Pystyykö hän todistamaan maailmalle, että hänessä on ainesta seikkailijaksi? Pärjääkö Tulip ilman puhelintaan ja meikkejään?
Sukella rajoja rikkovaan selviytymistarinaan!

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 11.1.2022. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).