PENNY & FRIENDS

RETKEILY

Boksin sisältöä on jouduttu muuttamaan, koska tavaroiden toimitukset ovat myöhässä Suezin kanavassa tapahtuneen rahtilaivan haverin takia. Myöhästyneet tuotteet laitetaan tuleviin bokseihin. Saat korvauksena ylimääräisen yllätyksen!

SINULLE:

  •  PF-lehti: Nyt nautitaan kesästä ja mennään maastoon. Sielläkin voi treenata koululiikkeitä, vaikkapa tempon vaihteluja ja siirtymisiä. Välillä voi pysähtyä syömään eväitä. Miltä maistuisivat letut?
  • Kassi: HUOM! Tämä tuote korvataan yllätyksellä.
  • Vesipullo: Näppärä, kokoon litistettävä vesipullo.
  • Yllätys: Supersalainen yllätys!
  • + YLIMÄÄRÄINEN YLLÄTYS!

 

Saat yhden kirjan:

Penny & Tallikatti pelastavat joulun – lukutaso 1
Moa Mansén

Tallikattia kiukuttaa! Sen kovalla vaivalla laatima lahjalista on kadonnut, varmaan varastettu. Ja jouluun on enää viikko! Lisäksi talliin ilmaantuu kumma otus: vadelmanpunainen villakoira. Piski kehtaa vielä isotella. Kun Penny-poni ja rotatkin käyttäytyvät keljusti, Tallikatti tuntee itsensä maailman surkeimmaksi kissaksi.

Jouluaatto kuitenkin opettaa tallin asukeille, että maailmassa on jotain paljon tärkeämpää kuin lahjat ja toisten voittaminen.

 

Surullinen poni – lukutaso 2
Anna Sellberg

Kalle on Elsan mielestä kaamea rumilusponi! Ratsastajille se temppuilee, ja hoitajille se luimistelee korviaan. Silti Elsa ottaa sen hoitoponikseen. Kun kukaan muu ei suostu! Pian Elsa huomaa, että Kallessa on jotain eritystä. Mitähän sen menneisyydessä on tapahtunut ennen ratsastuskoululle tuloa? Elsa päättää selvittää arvoituksen…

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 27.6.2021.  Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).