PENNY & FRIENDS

RATSASTUSLOMA

SINULLE:

  • Penny & Friends -lehti: Koulusta on lomaa, mutta onneksi ratsastuskoulusta ei!
  • Nesessääri: Täydellinen pussukka kesän seikkailuihin niin leirille kuin reissuun! Mitat: 20 x 12 x 9 cm
  • 2 ranneketta: Kesäisen söpöt rannekorut!


Saat yhden kirjan:

Kuutamoratsastajat – Myrskyori – lukutaso 1
Linda Chapman

Amara on riemuissaan, kun hänen bestiksensä Kalini alkaa käydä Kuutamotallilla. Harmi vain, ettei Amara saa paljastaa elementaalihevosten salaisuutta kenellekään. Tuntuu keljulta valehdella parhaalle ystävälle.  Sitten seutua alkavat riepotella oudot myrskyt. Ovatko ne häijyjen yöratsastajien nostattamia taikamyrskyjä vai mistä on kyse?

Myrskyori on Kuutamotalli-sarjan toinen, itsenäinen osa. Penny & Friends on julkaissut myös sarjan ensimmäisen osan, joka on nimeltään Tulihevonen

 

Circus Maximus – Kilpailu elämästä ja kuolemasta – lukutaso 2
Annelise Gray

12-vuotias Dido haluaa ohjastajaksi Circus Maximus -radalla järjestettäviin vaunukilpa-ajoihin. Ajokikseen hän toivoo hurjaa Porcellus-hevosta. Mutta tytöt eivät saa osallistua kisoihin, joten Dido joutuu vain auttamaan Antonius-isäänsä, joka valmentaa joukkueen hevosia.

Sitten tapahtuu kauheita… Jääkö Circus Maximus ikuiseksi haaveeksi? Menettääkö Dido kaiken lisäksi rakkaan hevosensa? Myös Didon henki saattaa olla vaarassa, kun hän kohtaa pelottavan vihollisen… keisari Caligulan.

Jännittävä aikamatka vie lukijan muinaisen Rooman valtakuntaan ja Circus Maximus -areenalle kilpa-ajoihin.

 

Friends-kirja!
Jos olet jo kerännyt kaikki Penny & Friendsin lukutason 2 kirjat, saat Friends-kirjan:

Vieterivaris
Catherine Fisher

On hyytävä pakkasilta. Seren odottaa junaa, joka veisi hänet uuden perheen luo. Hän kohtaa salaperäisen muukalaisen, joka jättää hänelle sanomalehteen käärityn paketin. Mitä se sisältää?

Entä miksi uudessa kodissa on niin merkillinen tunnelma? Kaikki ovat surullisia, vaikka on joulu. Seren uppoutuu suuren kartanon arvoituksiin. Hän avaa oven mystiseen taikamaailmaan vieterilelun ja lumisadepallon avulla.

 

Viimeinen peruutuspäivä on 31.5.2023.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi.
Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi. Se on tilauksesi perusteella Suuri boksi, Pieni boksi (ilman kirjaa) tai Keskikokoinen boksi (ilman tuotteita).