PENNY & FRIENDS

Rakkaus

Sinulle:

  • Penny & Friends -lehti: Hoitohevonen on monen unelma. Mitä hoitsu oikein tarkoittaa? Testissä selviää, miten suuri eläintenystävä olet. Paulina kertoilee hevosista, joita hän on tavannut elämänsä varrella. Söpöliineissä tavataan upea naali. Hevosmaisen hauskoja lukuhetkiä!
  • Ratsastushanskat: Kuminypyt kämmenpuolella.
  • Sydänmuistilaput: Nätit muistilaput auttavat pitämään asiat järjestyksessä.
  • Suloinen peltirasia: Mitä sinä säilytät rasiassa? Ehkä jotain pikkuhyvää itsellesi tai hepalle!

Saat yhden kirjan:


Jojotytön lempihevonen – lukutaso 1
Nancy Belgue
Casey hoitaa naapurien lemmikkejä ansaitakseen rahaa. Hän haluaa ostaa lempihevosensa Salaman! Ja hänellä on kiire, sillä tallinomistaja myy pian kaikki hevoset. Sitten naapuriin muuttaa outo nainen. Hän tarjoaa sievoisen voittosumman sille, joka tekee hienoimmat jojotemput. Mutta miten se auttaa Caseya, joka kärsii esiintymiskammosta? Ehkä tarvitaan ripaus taikuutta…

#Hevostyttö – lukutaso 2
Carrie Seim
Wills on hevostyttö henkeen ja vereen. Ja vihdoinkin hän on päässyt ratsastuskouluun!

Jättiläishevonen Clyde valloittaa hänen sydämensä, mutta kaksijalkaisiin tallikavereihin ei ole helppo tutustua. Harmeja aiheuttaa Amara, #Hevostyttöjen kuningatar, joka ei ulkopuolisia kaipaa seuran edustusjoukkueeseen! Tuntematon ystävä haluaa tsempata Willsiä ja lähettää hänelle arvoituksellisia runoviestejä. Laukkaa mukaan hevostyttöjen maailmaan!

Viimeinen peruutuspäivä: 24.2.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, myös Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).