PENNY & FRIENDS

PUUHAA

SINULLE:

  • Penny & Friendx -lehti: Nyt laukataan luovuuden lähteille! Lehdessä on paljon ihanaa puuhaa + mahtavaa heppalukemista!
  • DIY-magneetit: Tee ikiomat magneetit jääkaapin oveen!
  • Puuhatarrat: Numeroiduista tarrapaloista syntyy kaksi eläintä. Saat linnun ja oravan!
  • Monivärikynä: Heppakynässä on 10 eri väriä.

 Saat yhden kirjan:

 Ponileiri: Megan & Vintiö – lukutaso 1

Kelly McKain
Rakas päiväkirja, ratsastusleirillä on hauskaa!
Haluan jo tutustua hoitoheppaani! Se on jännää, sillä olen toivonut reipasta ponia. Aion nimittäin olla vastedes rohkea ratsastaja. Nyt pitää vain pysyä satulassa…

Kesätallin salaisuus – lukutaso 2
Lena Ollmark

Parhaat ystävykset Kati ja Cilla viettävät elämänsä kesälomaa. Heillä on vuokralla kaksi mahtavaa hevosta ja tallipaikat kartanon maisemissa. Aurinko paistaa, metsätiet ja läheinen järvi kutsuvat.

Tytöt tutustuvat iäkkääseen rouvaan, joka kertoo surullisen tarinan muinoin talliin hirttäytyneestä neidosta. Pian siellä alkaa tapahtua outoja asioita. Sitten läheiseen autiomökkiinkin vielä ilmestyy kesävieraiksi kaksi biologia, jotka jäljittävät harvinaista kasvia. Jotakin hyvin erikoista on meneillään…

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 11.1.2022. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).