PENNY & FRIENDS

PUUHA

HUOM! Tämän boksin sisältö poikkeaa siitä, mitä siihen oli suunniteltu. Syynä on tuotteita kuljettaneen rahtilaivan haveri Suezin kanavassa. Suunnitellut tuotteet pakataan tuleviin bokseihin. Korvauksena saat tässä boksissa ylimääräisen yllätystuotteen! 

SINULLE:

  • Penny & Friends -lehti:Nyt liimaa, paperia ja sakset esiin, sillä puuha pitää heppaihmisen pirteänä! Lue myös juttu ratsastuskoulusta, jossa kimot orit tekevät korkean koulun liikkeitä.
  • DIY-magneetit: HUOM! Tämä tuote korvataan yllätystuotteella.
  • Tarrahahmot: HUOM! Tämä tuote korvataan yllätystuotteella.
  •  Valkotaulu ja kynä: Sopii omaan huoneeseen tai tallille. Kynällä voit myös pyyhkiä kirjoituksen pois.
  • Ylimääräinen yllätystuote!

Saat yhden kirjan:

Tallin kummitus – lukutaso 1
Jane Ayres
Ratsastuskoululle tulee uusi poni! Heti sen jälkeen alkaa tapahtua kaikkea kummallista. Thea-tytön epäilykset heräävät. Niinpä hän ryhtyy kavereineen selvittämään ponin arvoitusta…

Aaveratsastus – lukutaso 2
Sofia Wallin
Ella viettää syyslomaa mummolassa rannikkoseudulla. Mökin lähellä on vain merta ja metsää – ja hevostila, jonka upeita laukkaratsuja hoitaa kaksi sisarusta.Tilan hevoset ovat kumman levottomia, eikä mummo pidä naapureistaan. Liittyykö kaikki kauan sitten kadonneisiin tyttöön ja hevoseen?

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 9.5.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille.
Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).