PENNY & FRIENDS

PONI

Boksin sisältöä on jouduttu muuttamaan, koska tavaroiden toimitukset ovat myöhässä Suezin kanavassa tapahtuneen rahtilaivan haverin takia. Myöhästyneet tuotteet laitetaan tuleviin bokseihin.

 SINULLE:

  • PF-lehti: Ponit jymistelevät kaikkialla! Paulina kertoo rakkaudestaan poneja kohtaan, kuukauden rotuna loistaa huikea welshponi ja testissä kysytään, miten ponimainen olet. Hirnuvan hersyviä ponihetkiä!
  • Kassi: Hirnuvan hieno heppakassi rantaan, retkelle tai ihan mihin menetkin!
  • Yllätys: Mikä se mahtaa olla? Jännitys tiivistyy!
  • Ponit ja muut pienet rodut: Kuka nyt ei pienistä polleista tykkäisi? Mikä rotu laukkaa suoraan sydämeesi? Lue pienten hevos- ja ponirotujen esittelyt ja valitse oma suosikkisi. Hmm, ehkäpä falabella, kenties shettis… tai newforestinponi!

Saat yhden kirjan:

Elämän hevonen – lukutaso 1
Cecilia Wedmark
Uuteen maahan muuttaminen ei ole helppoa. Fia-tyttö jos kuka sen tietää. Eniten häntä pelottaa kauniin villihevosen Pegasuksen puolesta, sillä se jää kotisaarelle. Jokainen päivä on taistelua ikävää vastaan, kunnes löytyy islanninhevonen Tryggur…

Kolmastoista hevonen – lukutaso 2
Amanda Willis
Kristyn perheen rahat ovat tiukoilla, eikä hän voi jatkaa ratsastustunteja. Hän saa kuitenkin työn yksityistallilta. Siellä hän ihastuu mustaan Cassius-ruunaan, jonka toinen silmä on sokea. Kristy innostuu katrillikisasta, mutta voiko hän osallistua siihen puolisokean hevosen kanssa?

Viimeinen peruutuspäivä on 21.7.2021.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).