PENNY & FRIENDS

PONI

SINULLE:

  • Penny & Friends -lehti: Valmistaudu kohtaamaan hevosmaailman sydäntenmurskaajat!
  • Naksuttelukäärme: Taivuttele ja naksuttele, miten haluat. Käärme taipuu moneen!
  • Käsivarsiheijastin: Heijastin heppakuvioilla, CE-merkintä.
  • 2 tötteröä: Poppaa poppareita ja tarjoile ne tyylikkäästi!


Saat yhden kirjan:

Prinsessan ponit – lukutaso 1
Diana Kimpton

Kuninkaallinen talli on täynnä upeita ratsuja. Siellä prinsessa Ellie haluaisi olla päivät pitkät, mutta hovivelvollisuuksiin kuuluu kaikkea tylsää… kuten arvokkaan vilkutuksen harjoittelua! Onni kääntyy, kun uusi tallimestari ottaa Ellien mukaan tallitöihin. Ja sitten prinsessa yllättää tallin liepeiltä salaperäisen hiipparin!

Aaveratsastus – lukutaso 2
Sofia Wallin

Ella viettää syyslomaa mummolassa rannikkoseudulla. Mökin lähellä on vain merta ja metsää – ja hevostila, jonka upeita laukkaratsuja hoitaa kaksi sisarusta. Tilan hevoset ovat kumman levottomia, eikä mummo pidä naapureistaan. Liittyykö kaikki kauan sitten kadonneisiin tyttöön ja hevoseen?

 

Friends-kirja!
Jos olet jo kerännyt kaikki lukutason 2 kirjat, saat Friends-kirjan.  

Kaksoset
Sonya Mukherjee
Siamilaiset kaksoset Clara ja Hailey ovat eläneet koko ikänsä samassa pikkukaupungissa. Siellä kaikki tietävät heidät, eikä heitä tuijoteta.

Nyt lukio on päättymässä. Suojeleva äiti haluaa pitää tytöt siipiensä suojissa, mutta entä tyttöjen omat toiveet? Tähtitiede kiinnostaa Claraa, kun taas Hailey unelmoi taideopinnoista. Voivatko tytöt toteuttaa mitään haaveitaan, kun sisko on aina mukana – mihin ikinä menikään?

 

Viimeinen peruutuspäivä: 24.10.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Tämä koskee myös Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita) tilausta.