GIRL:IT

Piirustus

SINULLE: 

  • GIRL:IT-lehti: Nyt piirretään! Mikä piirustustyyli sopii sinulle? Tee testi. Netti pursuaa opasvideoita, ja nyt saat vinkin muutamasta suositusta kanavasta. Mestarikokki Tove opettaa sinut tekemään näyttävän, mutta vaikean jälkiruoan. Mitenkähän käy? Lisäksi vinkataan, miten voit vähentää stressiä ja painetta. Ota mallia laiskiaisesta, joka on kuukauden söpöliini!
  • Pehmo – laiskiainen: Kerää kaikki! Boksissa tulee ihana pehmoeläin. 
  • Piirrä merenneitoja & ja muita söpöjä olentoja: Kirjassa on vaihe vaiheelta eteneviä ohjeita, joiden avulla opit piirtämään eri olentoja. 

 

Saat yhden kirjan:


Kerhotalon salaisuus – starttitaso
Erika McGann
Cass, Lex ja Nicholas ovat Kuplakadun jengi. He tutkivat rikoksia, ratkaisevat arvoituksia ja etsivät jännittäviä seikkailuja. He myös rakentavat upean, salaisen kerhotalon.

Pian he kuitenkin huomaavat, että siellä käy tunkeilija. Kun jengi on poissa, herkkuja katoaa ja tavaroita siirtyy. Kuplakadun jengi alkaa selvittää kerhotalon salaisuutta!

Viimeinen kesäpäivä – lukutaso 1
Dorian Cirrone

Mitä jos saisit elää jonkin päivän yhä uudelleen, kunnes kaikki menisi nappiin? Haluaisitko tehdä niin?

Haleigh-tyttö löytää repustaan oudot öljyvärit ja maalaa taulun viimeisestä lomapäivästä. Samalla hän toivoo, ettei kesä ikinä loppuisi… Eikä se sitten lopukaan. Kun sama kesäpäivä toistuu yhä uudestaan, Haleigh tajuaa tehneensä karmean virheen. Voiko sitä enää korjata?

Pöllötyttö – lukutaso 2
Amy Wilson
Nimeni on Owl – Pöllö. Miten nerokas idea äidiltä. Isääni en ole koskaan tavannutkaan. Koulun uusi poika tuijottaa minua loimuavin silmin, ja paras ystäväni tarvitsee tukeani enemmän kuin koskaan. Iholleni alkaa ilmestyä huurretta. Öisin uneksin talvisesta taikamaailmasta, josta äiti tapasi kertoa minulle satuja. Voiko tämä liittyä mystiseen isääni?

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 14.4.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).