GIRL:IT

PELIT

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Pelit Mikä on lempisovelluksesi? Juttua tietokonepeleistä kautta aikain. Entä mitä ihmettä tähdet katsovat puhelimiltaan? Sen saat tietää seuraavasta numerosta! Vaikka pelaaminen ja puhelimen selailu on hauskaa, välillä pitää olla ruudutonta vapaa-aikaa. Mitä silloin tehdään? Saat kivoja vinkkejä puuhista, joihin ei tarvita puhelinta.
  • Pehmoeläin: Sarvikuono. Kerää kaikki sarjan pehmot. Saat boksissa uhanalaisen sarvikuonon.
  • Kosketusnäyttökynä: Käytä puhelimella tai tabletilla. Hyvästi tahraiset sormenjäljet!

 Saat yhden kirjan:

Prinsessa Teräväpää ja kadonneet prinssit – lukutaso startti
Babette Cole
Tässä tarinassa on prinsessoja ja prinssejä, viisas jättiläinen, haiseva peikko, ovela noita, satoja sammakoita ja tietenkin prinsessa Teräväpää!

Teräväpää saa tehtäväkseen järjestää kolmen prinsessakaverinsa häät. Ongelmana on vain se, että sulhaset ovat kadonneet. Löytääkö Teräväpää prinssit ajoissa?

Seuraava taso – lukutaso 1
Tom Nicoll
Ystävykset Flo ja Max päätyvät sisään tietokonepeliin, jossa kaikki jahtaavat heitä. Heidän on pakko päästä seuraavalle tasolle! Flo on pelannut Tähtituhoojaa satoja kertoja, mutta on aivan eri asia olla pelissä sisällä ja kohdata ilkeä keisari ja imperiumin armeija… Pystyvätkö Flo ja Max pelastamaan imperiumin pahuudelta? Pääsevätkö he takaisin kotiin? Vai onko
heidän pelinsä pelattu?

Jano – lukutaso 2
Lizzie Wilcock
Karanda ei tarvitse ketään eikä mitään. Hän on matkalla kuudenteen sijaisperheeseen, mutta joutuu kolariin keskellä Australian karuinta aavikkoa. Hänellä on vain reppu, vesipullo ja haalistunut valokuva äidistä. Yhtäkkiä hänelle avautuu täydellinen tilaisuus paeta entistä elämää. Matkalla on vain yksi este… pieni Solomon-poika.

Joskus ihmisen on eksyttävä, ennen kuin hän löytää itsensä.

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 3.2.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).