GIRL:IT

Pääsiäinen

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Keltainen on pääsiäisen ja kevään väri! Lehden tähtenä loistavat Joalin Loukamaa ja Zendaya. Testistä selviää, mikä on sinun pääsiäismunasi. Puuhasivuilla pääset askartelemaan mahtavia koristeita. Lisäksi löydät aukeaman täydeltä ihmeotuksia. Onko esimerkiksi gerenukki tuttu ennestään? Mahtavia lukuhetkiä!
  • Pehmokynä: Suloinen kynä kouluun ja kotiin.
  • Pyyhekumit: Nuohan ovat pupuja ja porkkanoita! Ahaa, ne ovatkin kumeja!
     

Saat yhden kirjan:

Evien taikakoru – Lumottu koiranpentu – Lukutaso startti
Jessica Ennis-Hill
Mitä jos sinulla olisi rannekoru, joka muuttaa lelut eläviksi?
Evie saa korun, joka tekee juuri niin! Kun lelukoira muuttuu oikeaksi koiranpennuksi, Evie tempautuu taianomaiseen seikkailuun. Mutta onko taiasta enemmän hyötyä vai harmia?

Riimujen arvoitus – lukutaso 1
Janina Ramirez
Viikinkityttö Alva juoksee öisen metsän läpi kesyn sutensa Fenririn kanssa. Se on vaarallista, sillä vuorilla liikkuu sieppaaja. Alvan on kuitenkin ehdittävä rikospaikalle ensimmäisenä, jos hän aikoo olla setänsä veroinen tutkija. Alva löytää johtolangan, joka vie hänet hurjaan seikkailuun. Totuuden lisäksi pelissä on myös aarre, jota moni muukin etsii…

Elävät taulut – lukutaso 2
Alexander Vance
Taulujen kankaan takana on valtava maailma. Siellä eletään, synnytään ja kuollaan.

Claudia rakastaa taidetta. Eräänä päivänä tauluun ilmestyy sinisilmäinen poika, joka rukoilee häntä pelastamaan itsensä. Poika nimeltä Pim on ollut vangittuna maalattuun maailmaan vuosisatojen ajan. Maagisen voiteen avulla Claudia siirtyy kankaan läpi hurjaan maailmaan, missä taideteokset elävät. Onko edes ystävyys totta rajan toisella puolella? Claudia pelkää, että hänenkin kohtalokseen koituu vankeus taulujen maailmassa…

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 21.3.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu  

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Sama koskee myös pientä boksia (ilman kirjaa) ja keskikokoista boksia (ilman tuotteita).