GIRL:IT

Pääsiäinen

SINULLE: 

  • GIRL:IT-lehti: Pääsiäinen! Eikö pääsiäinen olekin varma kevään merkki? Aurinko sulattaa hitaasti mutta varmasti hanget pois. Lehdessä maalataan pääsiäismunia, unelmoidaan ja tutkaillaan, mitä juhlapäiviä maailmalla vietetään. Iloista pääsiäistä!
  • Ikkunatarrat: Koristele ikkunat söpöillä puputarroilla pääsiäiseksi!
  • Kuvausrekvisiitat: Saat neljä hauskaa kuvausrekvisiittaa!
  • Yllätys: Salaisista salaisin yllätys sinulle!

Saat yhden kirjan:

Salainen lohikäärme – lukutaso startti
Moa Mansén

– Minä toivon… Siri kuiskaa.
Mutta miksi toivoa jotain, mitä ei voi tapahtua? Samassa kuuluu ääni. Plop! Se tuli hänen selkänsä takaa. Töms!

Siri rakastaa eläimiä koko sydämestään. Oma lemmikki olisi ihana! Mutta veli on allerginen, eikä äiti suostu ottamaan kotiin lemmikkiä. Satukirjaa lukiessaan Siri lausuu toiveen. Ja samassa jostain putkahtaa lohikäärme. Voiko se olla totta?

Seuraava taso – Viimeinen selviytyjä – lukutaso 1
Tom Nicoll

Ystävykset Flo ja Max ovat jumissa pelissä. Heidän on pakko päästä seuraavalle tasolle!

Flo ja Max ovat päätyneet taistelupeliin. Voittaakseen heidän pitäisi raivata tieltään kaikki muut pelaajat. Joukossa on tuttujakin, mutta keneen voi luottaa? Aika käy vähiin, ja pelialue kutistuu kutistumistaan… Pystyykö Flon ja Maxin tiimi puhaltamaan yhteen hiileen, vai onko heidän pelinsä pelattu?

Tubettajan tulikoe lukutaso 2
Anna Mainwaring

Tulip on tunnettu meikkivideoistaan. Hänellä on erikoinen äiti, jonka mielestä koko perheen voi valjastaa sosiaalisen median bisneksiin. Tulipille tarjoutuu tilaisuus paeta hulluja kotiolojaan, kun hänet haastetaan mukaan television selviytymisohjelmaan.

Kaikki olettavat Tulipin putoavan kisasta ensimmäisenä. Pystyykö hän todistamaan maailmalle, että hänessä on ainesta seikkailijaksi? Pärjääkö Tulip ilman puhelintaan ja meikkejään? Sukella rajoja rikkovaan selviytymistarinaan!

 

Viimeinen peruutuspäivä: 22.3.2023.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).