PENNY & FRIENDS

Pääsiäinen

SINULLE:

  •  Penny & Friends -lehti: Pääsiäisnumerossa on novelli ja kivaa puuhaa. Lisäksi saat ilmaston ystävän vinkkejä ja opit pitämään huolta tallikamoista.
  • Pääharja: Harjaa heppaa, koiraa, kissaa, kepparia…
  • Taskupeili:Tässä tulee pääsiäisen söpöin taskupeili!

Saat yhden kirjan:

Lännenponi – lukutaso 1
Jane Ayres
Kymmenvuotias Leo pääsee tutustumaan Dynamo-poninsa kanssa lännenratsastuksen maailmaan! Lännenkärpänen puraisee Leoa toden teolla. Pahaksi onneksi Leon paras kaveri Dan pitää länkkäritouhua pilkkanaan. Eräs tyhmä temppu saattaa kaverukset vaaraan. Pelastuminen jää Leon ja Dynamon lännentaitojen varaan…

Maailman paras hevosenhoitaja – lukutaso 2
Martina Eberhard
Kolme kuukautta. Niin kauan on jo kulunut Annan muutosta Etelä-Ruotsiin. Anna kaipaa parasta ystäväänsä ja hoitoponiaan. Ainoa lohtu on naapurin hevostila.

Kun hevostilan omistaja joutuu sairaalaan, Anna saa elämänsä tilaisuuden. Hän saa vastuulleen tilan hienot kouluratsut. Hevosten kanssa kaikki ei aina suju kuin rasvattuna, ja lisäksi Anna ajautuu usein perin kummallisiin tilanteisiin. Silti hän on vakaasti päättänyt opetella maailman parhaaksi hevosenhoitajaksi.

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 29.3.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).