GIRL:IT

Pääsiäinen

SINULLE:

  •  GIRL:IT-LEHTI: PÄÄSIÄINEN Kevät alkaa pääsiäisestä! Joko haistat sen ilmassa? Ehkä hingut tehdä kevätsiivouksen! Lehdessä on sitä varten fiksuja vinkkejä. Siisti samalla myös vaatekaappi ja puhelin. Kuka tai mikä löytyy pääsiäismunan kätköistä? Lehden tähtenä on huikea Billie Eilish!
  • Peltirasia: Laita ihanaan peltirasiaan pikkutavarat. Kummankohan saat?
  • Hiuslenkit: Kampaus kuntoon kivoilla hiuslenkeillä!

 SAAT YHDEN KIRJAN:

 Lottie Liptonin seikkailut– Kairo-kissan kirous – lukutaso startti
Dan Metcalf

Lontoossa British Museumissa tapahtuu merkillisiä asioita. Onneksi museossa asuu salapoliisi Lottie Lipton! Ensin arvokas kissapatsas katoaa, ja sitten joku murtautuu museoon…

Pystyykö Lottie apureineen seuraamaan vihjeitä ja ratkaisemaan arvoitukset, ennen kuin on liian myöhäistä?

Pst! kirjassa on kaksi Lottien seikkailua!

 Eläinkoti – lukutaso 1
Becky Citra

Amelian maailma romahtaa, kun vanhemmat eroavat. Elämään tulee piristystä vasta, kun alakertaan muuttaa vuokralle pariskunta, jolla on aikamoinen eläintarha. Äitiä pitää hämätä, sillä hän ei hyväksyisi vuokralaisiksi neitokakadua, iguaania, kannuskilpikonnaa, parta-agamaa ja kaliforniankuningaskäärmettä. Amelia haluaa pitää kaikenkarvaiset vuokralaiset talossa hinnalla millä hyvänsä.


Vieterivaris – lukutaso 2
Catherine Fisher

On hyytävä pakkasilta. Seren odottaa junaa, joka veisi hänet uuden perheen luo. Hän kohtaa salaperäisen muukalaisen, joka jättää hänelle sanomalehteen käärityn paketin. Mitä se sisältää?

Entä miksi uudessa kodissa on niin merkillinen tunnelma? Kaikki ovat surullisia, vaikka on joulu. Seren uppoutuu suuren kartanon arvoituksiin. Hän avaa oven mystiseen taikamaailmaan vieterilelun ja lumisadepallon avulla.

Uskallatko lähteä Serenin ja Variksen mukaan?

 

Viimeinen peruutuspäivä on 29.3.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).