PENNY & FRIENDS

Pääsiäinen

SINULLE:

  • Penny & Friends -lehti: Vihdoinkin pääsiäinen! Tee puuhasivuilla heppamaiset virpomisvitsat ja yllätä tallikaverit! Kuukauden rotuna loistaa kaunis haflinger. Se on monen lempirotu, eikä ihme. Lehdessä esitellään huippuratsastajien lempihevosia. Arvaatko, kuka tykkäsi nuorena Dragonista? Vihje: hän on suomalainen huippukouluratsastaja. Paulina kertoo, miten voit olla hepalle kiltti. Pelastettujen eläinten tilalle tulee vaikea hevonen. Hirnuvan hyviä lukuhetkiä!
  • 9 pyyhekumia: Saat suloiset pyyhekumit! Melkein tekee mieli tehdä virheitä, jotta pääsee kumittamaan ne.
  • Kaviokoukku: Käytännöllinen esine tallille tai kiva koriste kirjahyllyyn.
  • Kännykkäpussi: Pehmeä ja nätti pussi kännykälle.

Saat yhden kirjan:

Lainaponit – lukutaso 1
Malin Stehn

Niin epistä! Stinan isosisko saa käydä kavereiden kanssa maastossa. Ilman aikuisia! Stinalle vain ei lupaa heltiä. Viikko menee pilalle lopullisesti, kun ratsastustunti perutaan. Hätä keinot keksii! Mitä jos Stina ja hänen paras kaverinsa “lainaisivat” ponit pienelle metsäretkelle? Eihän siitä voi seurata mitään kauheaa?

Unelmahevonen – lukutaso 2
Sonja Kaiblinger

Malinalla on nollaodotukset kesäloman suhteen. Kaksi viikkoa saarella, keskellä ei mitään. Ilman rakasta hoitoponia. Yhdessä ärsyttävän isosiskon kanssa. Mutta saarella asuukin myös kimo nimeltä Laventeli. Ja poika nimeltä Niko. Yhtäkkiä edessä on paras kesäloma ikinä!

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 21.3.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu  

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).