GIRL:IT

OLE OMA ITSESI

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Ole oma itsesi! Kuulostaa helpolta, mutta sitä se ei aina ole. Vaatii rohkeutta olla aidosti sitä mitä on. Siinä on seuraavan lehden tärkeä teema. Testistä selviää tyylisi. Lisäksi juttua muodin historiasta. Entä mitä eroa on itseluottamuksella ja itsetunnolla? Sekin selviää uudesta lehdestä!
  • Tyynyliina: Nukahda pandan kanssa suloisiin uniin. Mitat: 50 x 60 cm
  • Ovimerkki: Ripusta hauska ovimerkki oveesi!.
  • Yllätys: Salainen pikkuyllätys sinulle!

 

Saat yhden kirjan:

 Prinsessa Teräväpää ja haltijatarnörtit, lukutaso startti
Babette Cole

Prinsessa Teräväpään haltijatarkummi Doris tarvitsee kipeästi apua. Satumaan haltijatarkummit ovat menettämässä työnsä, sillä haltijatarnörtit ovat syrjäyttäneet heidät. Nörttien kotisivuilta voi ostaa niin paljon toiveita kuin haluaa – olivat ne sitten hyviä tai pahoja. Mitä siitäkin seuraa? Prinsessa Teräväpäällä on edessään uusi seikkailu!

 

Seuraava taso – lukutaso 1
Tom Nicoll

Ystävykset Flo ja Max päätyvät sisään tietokonepeliin, jossa kaikki jahtaavat heitä. Heidän on pakko päästä seuraavalle tasolle! Flo on pelannut Tähtimurskaajaa satoja kertoja, mutta on aivan eri asia olla pelissä sisällä ja kohdata ilkeä keisari ja imperiumin armeija… Pystyvätkö Flo ja Max pelastamaan imperiumin pahuudelta? Pääsevätkö he takaisin kotiin? Vai onko PELI PELATTU?

 

Jos linnut palaavat lukutaso 2
Carlie Sorisiak

Linny on tutkinut kadonneiden ihmisten kohtaloita siitä asti, kun hänen oma isosiskonsa katosi. Sebastian tietää galaksien lukumäärän ja plutoniumin painon, mutta biologisesta isästään hän ei tiedä mitään.

Linnyä ja Sebastiania yhdistää yksi asia: kiihkeä halu tutustua Álvaro Herreraan, kuuluisaan kirjailijaan, joka katosi kolme vuotta sitten ja on juuri palannut takaisin ihmisten ilmoille. Mysteerin myötä nuoret löytävät enemmän kuin osasivat arvatakaan.

 

Viimeinen peruutuspäivä on 10.5.2023.

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).