GIRL:IT

Niin söpöä!

Saat tässä boksissa naalipehmon, jonka piti olla mukana jo edellisessä Aurinko-boksissa. Tässä boksissa oli alunperin kännykkäpussi, joka tuli edellisessä Aurinko-boksissa.

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: Nyt on niin söpöä, että ihan sydämeen sattuu! Lehdestä löytyy kaikkea kilttiä, mukavaa ja suloista. Jutuissa on eläinvauvoja, julkkisten suloisia hetkiä ja Instagram-tilejä. Mestarikokki Tove tekee sitruunasta ja lakusta taikaa! Lisäksi juttua siitä, miten voit vähentää ruutuaikaa.
  • Naalipehmo: Kerää kaikki! Tästä boksissa saat uhanalaisen naalin.
  • Pörröinen avaimenperä: Pehmoinen, roosa avainrengas, jossa on leopardikuvio.
  • Kaktus- ja palmupinssit: Laita kivat pinssit takkiin tai laukkuun!
  • Yllätys: Se on hyvin salainen!

 Saat yhden kirjan:


Prinsessa Teräväpää ja haltijatarnörtit
– lukutaso startti
Babette Cole
Prinsessa Teräväpään seikkailut jatkuvat!
Prinsessa Teräväpään haltijatarkummi Doris tarvitsee kipeästi apua. Satumaan haltijatarkummit ovat menettämässä työnsä, sillä haltijatarnörtit ovat syrjäyttäneet heidät. Haltijatarkummeilla on tarjolla vain kolme hyvää toivetta, kun taas haltijatarnörttien kotisivuilta voi ostaa niin paljon toiveita kuin haluaa – olivat ne sitten hyviä tai pahoja. Mitä siitäkin seuraa?

Kuin taikaa – lukutaso 1
Elaine Vickers
Grace ei halua takaisin kouluun. Jada puolestaan kaipaa äitiään, joka on jättänyt perheensä. Malia pelkää, että pian syntyvä pikkusisko muuttaa perheen.

Tytöt saavat kirjastosta vuorotellen salaperäisen rasian, jonka kautta he lähettävät toisilleen aarteita. Löytävätkö he tärkeimmän aarteen: aidon ystävyyden?

Merenneidon myrskyt – lukutaso 2
Tera Lynn Childs

Ei ole helppoa merenneidoillakaan! 17-vuotias Lily kärsii huonoista hiuspäivistä (aina) ja riutuu rakkaudesta (jo kolmatta vuotta). Vihdoin hän päättää paljastaa sydämensä valitulle tunteensa ja sen, että on vedenalaisen Thalassinia-valtakunnan kruununperijä! Suunnitelmat sotkeutuvat kuitenkin pahemmin kuin kalaverkot…

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 21.7.2021.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).