GIRL:IT

Nami!

SINULLE:

  •  GIRL:IT-lehti: Nami! Lehti pullistelee toinen toistaan ihanampia herkkuja. Karkkikierroksella katsellaan muiden maiden lempinameja, mestarikokki Tove antaa leivontavinkkejä, ja saat ohjeet perjantaiherkkujen tekoon. Lisäksi haastatellaan 13-vuotiasta vegaania. Kaiken lisäksi tarjolla on myös visaisia ja hupaisia juttuja sekä hienoja julisteita!
  • Mestarikokki Toven parhaat reseptit: Tove on nuoresta iästään huolimatta mestarikokki! Hän kirjoitti keittokirjan vain GIRL:IT-lukijoita varten!
  • Popparirasiat: Laita popparit nättiin rasiaan ja tarjoile kavereille.• Koristetikut: Koristele näillä vaikka muffinit tai pullat.
  • Tähtikoristeita: Kivat tähdet luovat kattaukseen viimeisen silauksen! Kolme säkenöivän hienoa väriä!

 

Saat yhden kirjan:

Hirviövahti Nelly – lukutaso startti
Kes Gray

Nelly ei pelkää hirviöitä. Hän on hirviöiden lastenvahti!

Oletko joskus leikkinyt kuusijalkaisen goirun kanssa? Tai paistanut lettuja limaisen, oranssin Kiemurin kanssa? Aina, kun Nelly soittaa hirviöiden ovikelloa, hän on valmis uusiin haasteisiin. Tule mukaan hirviövahdin huimiin seikkailuihin!

Sitruunakirjasto – lukutaso 1
Jo Cotterill
Calypso asuu kaksin juron isänsä kanssa. Kotona on likaista, ja jääkaappi on aina tyhjillään. Isä vain kirjoittaa kirjaansa sitruunoista. Kun kouluun saapuu uusi oppilas Mae, Calypso saa ensimmäisen ystävänsä. Maen kotona halataan ja riidellään kovaäänisesti, ja Calypso otetaan lämpimästi mukaan perheen elämään. Kun Calypso viimein kutsuu Maen kotiinsa, isän salaisuus paljastuu. Se suistaa elämän raiteiltaan…

Luokkaretki – lukutaso 2
Tom Ellen & Lucy Ivision

Luokkaretki Ranskan Alpeille!
Tyttö, lempinimeltään Hiiri, lähtee reissuun ristiriitaisissa tunnelmissa. Takana on raskas pettymys ja valhe…
Poikaporukan Jack puolestaan haluaisi oppia juttelemaan rennosti tyttöjen kanssa. Poikien kanssa on tullut lyötyä vetoa ensisuudelmasta, ja se pelottaa…
Alpeilla nuoret kohtaavat, ja sitten sinne saapuu myös ihan Jackin näköinen poptähti. Soppa on valmis hämmennettäväksi!

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 24.2.2021. Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, myös Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).