PENNY & FRIENDS

Nami

SINULLE:

  • Penny & Friends -lehti: Herkut maistuvat niin hyvältä! Lehti tarjoilee reseptejä ja leivontavinkkejä, joilla loihdit ihmisten ja heppojen herkkuja.
  • Leivontatikku: Tökkää tikku leivonnaiseen ja tarkista kypsyys.
  • Nuolija: Nyt leivotaan! Ota taikina talteen viimeistä tippaa myöten.
  • Lautasliinat: Kymmenen heppa-aiheistalautasliinaa.
  • Yllätys: Emmepä kerrokaan, mikä boksista paljastuu!

Saat yhden kirjan:

 Lumimarjan arvoitus  – lukutaso 1
Pamela Kavanagh
Izzie on saanut tarpeekseen poneista – lopullisesti! Mutta lumimyrsky tuo tullessaan salaperäisen ponin, ja Izzie huomaa joutuvansa mukaan outoihin tapahtumiin. Mistä poni on kotoisin? Onko lumiponin legenda sittenkin totta?

Izzie ei tiedä, mitä ajatella. Kotona ei olisi aikaa hoitaa tulokasta, etenkään kun tilan muut eläimet eivät pidä siitä lainkaan. Mikä salaisuus ponilla on?

 

Kun pimeys laskeutuu – lukutaso 2
Emma Raven
Salma muuttaa vanhaan majataloon, josta hänen vanhempansa aikovat tehdä leipomon.

Naapurissa majailee komeita oreja, jotka näyttelevät elokuvissa! Salma ihastuu sydänjuuriaan myöten mustaan Luceen ja vähintään yhtä palavasti sen isäntään Ryaniin. Sitten Salman uusi koti paljastaa todellisen karvansa: ovet paukkuvat omia aikojaan, portaista kuuluu askeleita keskiyöllä ja karmaiseva huohotus on halkaista korvat. Salma ystävineen on tiukan paikan edessä.

Uudessa kodissa on jokin pahasti vinossa.

 

Viimeinen peruutuspäivä on 2.3.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).