GIRL:IT

Liiku

SINULLE:

  • GIRL:IT-lehti: LIIKU Aika lähteä liikkeelle! Millainen urheilija sinä olet? Tykkäätkö joukkuelajeista vai urheiletko mieluiten yksin? Lehdessä on juttua julkkisten liikunnasta ja lajeista, joissa tytöt ovat olleet edelläkävijöitä. Muista tämä: liikunnan pitää tuntua sinusta hauskalta. Älä ota siitä stressiä äläkä aseta itsellesi liian kovia vaatimuksia, niin se sujuu kuin itsestään.
  • Pehmo: Muurahaiskäpy! Kerää kaikki sarjan pehmot. Saat boksissa uhanalaisen muurahaiskävyn.
  • Hikinauha: Siisti hikinauha urheiluun!

Saat yhden kirjan:

Evien taikakoru – Keijujen pesä – lukutaso startti
Jessica Ennis-Hill

Kuvittele, jos sinulla olisi taikakoru, jolla saisit loihdittua esiin minkä tahansa esineen…

Em-mummon ja papan puutarhassa on tehty tuhoja. Evie on varma, ettei syyllinen ole Myla-koira. Taianomainen arvoitus on ratkaistava!

Alexia ja teatteripaniikki – lukutaso 1
Linda Skugge

Alexia on onnentyttö! Hänellä on maailman paras äiti ja bestis Ella. Kaiken kukkuraksi pian koittaa kesän kohokohta, teatterileiri. Alexialta puuttuu vain isä. Tietääköhän isä edes tyttärestään? Äidin kanssa isästä ei voi puhua, ei sitten millään. Teatterileirillä salamoi kuin kesäyön ukkosmyrskyssä, ja moni asia alkaa selvitä…

Kirja on itsenäinen jatko-osa kirjalle Ella ja YouTube-paniikki. Tällä kertaa kertojana on vuorostaan Alexia.

Nancy Parker – Kummitusjutut – lukutaso 2
Julia Lee

Istun sängyllä uudessa huoneessani. On aamuyö, enkä ole saanut nukuttua silmäystäkään. Kuuntelen jokaista rasahdusta, enkä uskalla ummistaa silmiäni. Tarkkailen valppaasti ympäristöä outojen tapahtumien varalta. Mitään ei kylläkään ole tapahtunut. Mutta pelkään, että tapahtuu.

Nancy Parkerin elämässä alkaa uusi luku, kun hän saa sisäkön pestin merenrannalla sijaitsevasta vanhasta kartanosta. Kartanon aavemaiset äänet herättävät hänen salapoliisivaistonsa. Mitä salaisuuksia kartanoon kätkeytyy? Kuka (tai mikä) aiheuttaa outoja tömähdyksiä? Haluaako joku (tai jokin) ajaa kartanon väen ulos talosta? Puhumattakaan siitä, mitä pimeässä, kosteassa kellarissa lymyää…

 

Viimeinen peruutuspäivä on 21.4.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).