GIRL:IT

Leivotaan!

Sinulle:

  • GIRL:IT-lehti: Leipomisesta on paljon sekä iloa että hyötyä. Leipuri ja hänen perheensä saavat herkkuja syötäväksi, ja leipoessa mieli rentoutuu. Superkokki Tove vastailee leivontakysymyksiin ja kertoo herkullisen reseptin. Lisäksi luvassa on testi ja julkkisjuttu sekä puhetta murrosiästä. Siinä riittää monella mietittävää.
  • Oma reseptivihko: Kirjoita parhaat reseptisi herkullisen vaaleanpunaiseen vihkoon.
  • Donitsimagneetit: Kiinnitä kuvat tai tärkeät lippulaput maukkailla magneeteilla jääkaapin oveen!
  • Leivontatikku: Tökkää tikku leivonnaiseen. Joko on kypsää?

Saat yhden kirjan:

Hirviövahti Nelly – lukutaso startti
Kes Gray

Nelly ei pelkää hirviöitä. Hän on hirviöiden lastenvahti!

Oletko joskus leikkinyt kuusijalkaisen goirun kanssa? Tai paistanut lettuja limaisen, oranssin Kiemurin kanssa? Aina, kun Nelly soittaa hirviöiden ovikelloa, hän on valmis uusiin haasteisiin. Tule mukaan hirviövahdin huimiin seikkailuihin!

 Seuraava taso – Palikat pinoon  – lukutaso 1
Tom Nicoll

Ystävykset Flo ja Max ovat jumissa tietokonepelissä. Heidän on pakko päästä seuraavalle tasolle!

Flota ärsyttää, koska rakennuspeli on tylsin ikinä. Max on kuitenkin innoissaan. Hän uskoo, että palikkakaupungin rakentaminen vie heidät takaisin kotiin. Flo on toista mieltä, mutta vakuuttaakseen Maxin hänen täytyy hankkia erikoisia liittolaisia… Pääsevätkö Flo ja Max pois tietokonepelistä, vai onko PELI OHI?

Poppy, Pähkinämetsän tyttö – lukutaso 2
Judy May

Minä olen Poppy, 14 vuotta. Olen ollut onneton siitä lähtien, kun vanhempani päättivät muuttaa maalle. Onhan minulla täällä uusi, ihana huone, mutta ystäviä tasan nolla! Sitä paitsi jokin on vinossa: metsästä löytyy outoja viestejä ja vihannespenkistä katoaa kasviksia… Toivottavasti kesä toisi tullessaan vaihteeksi jotain kivaa, ja saisin muutakin seuraa kuin lehmät ja lampaat! Olisi mahtavaa päästä mukaan bändiharrastukseen… ja samalla ehkä tutustua yhteen söpöön tyyppiin.

 

Viimeinen peruutuspäivä: 17.5.2022.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).