GIRL:IT

Kouluun

 

SINULLE: 

  • GIRL:IT-lehti: Kouluun! Ihana kesä takana, kiva syksy edessä. Ota kaikki irti koulun alkamisesta.
  • Hypistelylelu: Rentouttava ja kiva lelu! Painele lelun kuplia ja nauti napsahduksista.
  • Hopeanhohtoinen jumppapussi: Tyyliä liikuntaan! Pakkaa kamat hopeanhohtoiseen jumppapussiin.
  • Yllätys: Mikähän salainen yllätys se on?

  

Saat yhden kirjan:

Lottie Liptonin seikkailut: Kairo-kissan kirous & Kiven salaisuudet lukutaso startti
Dan Metcalf
Lontoossa British Museumissa tapahtuu merkillisiä asioita. Onneksi museossa asuu salapoliisi Lottie Lipton! Ensin arvokas kissapatsas katoaa, ja sitten joku murtautuu museoon… Pystyykö Lottie apureineen seuraamaan vihjeitä ja ratkaisemaan arvoitukset, ennen kuin on liian myöhäistä?
Kirjassa on kaksi Lottie-tarinaa!

Uninoita – lukutaso 1
Allan Stratton
On kahdestoista vuosi Suuren pelon aikakaudella. Uninoita havittelee prinsessa Olivian sydäntä. Yksikään lapsi ei ole turvassa. Prinsessa ystävineen yrittää nujertaa Uninoidan mahdin ja tehdä painajaisista lopun. Jännittävä tarina Roald Dahlin hengessä!

Jos linnut palaavat – lukutaso 2
Carlie Sorosiak

Linny on tutkinut kadonneiden ihmisten kohtaloita siitä asti, kun hänen oma isosiskonsa katosi. Sebastian taas tietää galaksien lukumäärän ja plutoniumin painon, mutta biologisesta isästään hän ei tiedä mitään. Linnyä ja Sebastiania yhdistää yksi asia: kiihkeä halu tutustua Álvaro Herreraan, kuuluisaan kirjailijaan, joka katosi kolme vuotta sitten ja on juuri palannut takaisin ihmisten ilmoille. Mysteerin myötä nuoret löytävät enemmän kuin osasivat arvatakaan.

 

Boksin viimeinen peruutuspäivä on 12.8.2021.

Jos haluat peruuttaa boksin, kirjaudu omalle käyttäjätilille

Jos sait juuri tutustumisboksin, seuraava boksisi ei välttämättä ole yllä oleva boksi. Kirjaudu omalle käyttäjätilille, niin näet seuraavan boksisi, riippumatta siitä, tilasitko Suuren boksin, Pienen boksin (ilman kirjaa) ja Keskikokoisen boksin (ilman tuotteita).